Nieuwe RollerCopter en Vectron Wave absolute hoogvliegers in Airhogsfamilie

14 oktober 2014

Flying high met de nieuwste games van Air Hogs !

Sinds drie jaar oogst Air Hogs internationaal succes met innovatieve, stoere gadgets voor vaders en hun kinderen. Nu lanceert speelgoedspecialist Spin Master maar liefst twee nieuwe en geavanceerde toys for boys – voor iedereen die stiekem droomt van een carrière als piloot. Met de nieuwe RollerCopter en Vectron Wave maak je door het futuristisch design en een innovatieve manier van vliegen absoluut indruk op je vriendjes van school (en de vaders onder ons op andere vaders).

RollerCopter

De RollerCopter doet zijn naam eer aan, doordat hij tegen muren, langs hoeken en over vloeren kan aanrijden. Hij kan ook vliegen, rollen en indrukwekkende stunts uitvoeren. Crashen is onmogelijk met de RollerCopter door een beschermende cage die om de helikopter heen is gebouwd. Vliegen was nog nooit zo makkelijk, terwijl breken onmogelijk is. Daardoor is deze heli heel geschikt voor de beginnende vlieger, maar ook de meer ervaren piloot raakt niet snel uitgespeeld door de gave stunts die de RollerCopter kan uitvoeren.

Vectron Wave

Deze futuristische, zwevende UFO heeft geen afstandsbesturing nodig. De Vectron Wave is namelijk met de meest moderne infraroodsensor‐techniek uitgerust! Je bestuurt de Vectron Wave met elke handbeweging. Met een beetje oefening kan je het toestel zelfs met je voeten, je

knieën of je schouders besturen! De slimme Wave Control technologie zorgt ervoor dat je Vectron Wave opstijgt en als het ware over obstakels heen glijdt! De Air Hogs Vectron Wave is de UFO die jij

controleert!

De nieuwe hoogvliegers van Air Hogs zijn vanaf nu verkrijgbaar in de betere speelgoedwinkels. Meer informatie en andere Air Hogs vind je via www.airhogs.com.

Laatst aangepast op dinsdag, 14 oktober 2014 11:35
Meer in deze categorie: