Nieuw van Ravensburger: 3D Puzzel ‘Slot Neuschwanstein’

14 oktober 2014

Ravensburger introduceerde al met succes verschillende 3D Puzzels van bekende bouwwerken, maar vanaf komend najaar kunnen liefhebbers ook aan de slag met o.a. Slot Neuschwanstein.  Ben je ooit in Zuid-Duitsland geweest, dan heb je dit sprookjesachtige kasteel, gebouwd op een steile rots met zicht op de omringende bergen, vast en zeker bezocht. En… sprookjesachtig is het! Zelfs het kasteel van Doornroosje in Disneyland is gebaseerd op Slot Neuschwanstein. 

Vuurtoren ‘night edition’

Naast Slot Neuschwanstein komt Ravensburger met meer bekende bouwwerken. Wat te denken van een heus Middeleeuws Huis, het Colosseum of een Vuurtoren voorzien van led-lampjes die zorgen voor licht in de duisternis. Voor iedere puzzel geldt dat de precies passende kunststof puzzelstukjes zorgen voor een perfecte stabiliteit. Ze zijn zo stabiel dat ze uiteindelijk tot een stevig bouwwerk in elkaar gezet kunnen worden. En dat zonder lijm! Iedere 3D puzzel bevat een bodemplaat met afbeeldingen waarop de puzzel wordt gebouwd. En… voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de torens van het kasteel of het raamwerk bij de vuurtoren. Het maakt het gebouw compleet en een waar decoratief object.

Vakantieherinnering…

De Ravensburger 3D Puzzel is een geweldige uitdaging en zorgt voor een technisch hoogstandje waar menigeen versteld van zal staan. Er zijn maar liefst 15 verschillende, levensechte bouwwerken die veel mensen tijdens hun vakantie vast wel eens gezien hebben. Wat te denken van de Big Ben, de Tower Bridge, de Eiffeltoren of de toren van Pisa. Maar… ook bekende gebouwen buiten Europa zijn verkrijgbaar als 3D puzzel. Zo is de Taj Mahal, één van de grootse bouwwerken in India, evenals het Empire State Building verkrijgbaar. Deze is net als de Vuurtoren zowel met als zonder led-lampjes verkrijgbaar. 

Laatst aangepast op dinsdag, 14 oktober 2014 10:12
Meer in deze categorie: