Spelplezier voor jong en oud tijdens de paasvakantie dankzij Jumbo’s gezelschapsspellen

24 januari 2022

Het is misschien nog wat vroeg, maar voor je het weet staat Pasen voor de deur. En dat betekent cadeautjestijd! Wat dacht je van je kleine spruit te verrassen met het creatieve bouwspel Happy Hamsters? Of wil je je kids op een speelse manier leren tekenen? Kies dan voor Dessineo en verwacht je aan heel wat meesterwerkjes in huis. Maar niet getreurd! Jumbo heeft ook leuke en uitdagende gezelschapsspelletjes voor de oudere familieleden. Ga de uitdaging aan met jouw partner in crime en verover de vlag van je tegenstander met Stratego Orignal. Wist je trouwens dat er ook een junior versie van dit alom bekende bordspel bestaat? Of ben je meer fan van puzzels? Ga dan het avontuur aan in Jonathan Eaton’s House of Treasure The Beinning: Ascalons Fury. Spelplezier gegarandeerd dus!

Happy Hamsters
Laat de creativiteit van je kinderen de vrije loop met Happy Hamsters! Met dit bouwspel maak je een coole glijbaan waarin hamsters kunnen racen. Een zeshoekige weg, een zigzag weg of de grote Y-weg? Echt alles kan met dit knotsgekke spel. Ready to go? Plaats je hamster in de lift en trek hem omhoog door aan de hendel te draaien. Ga langs alle obstakels die de hamster onderweg tegenkomt en bereik uiteindelijk het einde van het spoor. Dit spel is niet alleen superleuk, maar ook nog eens een goede stimulans voor de creativiteit en hand-oogcoördinatie van je kind. Van een win-winsituatie gesproken!

Leeftijd: 3 – 8 jaar

Aantal spelers: 2

Richtprijs: 24,99 euro

Dessineo
Met Dessineo leert je kind op een eenvoudige en leuke manier tekenen. In slechts vier stappen maakt je oogappel prachtige tekeningen. Maar hoe begin je daar nu aan? Simpel: kies een van de transparante sjabloonschijven en leg deze in de draaischijf. Zet vervolgens het lampje aan, draai de schijf naar stap 1 en trek de lijnen over met een stift. Klaar met stap 1? Ga dan naar stap 2, 3 en 4. Elke keer kom je een stapje dichter bij je volledige tekening! Is je kunstwerkje klaar? Kleuren maar!

Leeftijd: 4 – 5 jaar

Aantal spelers:: 1

Richtprijs: 29,95 euro

Stratego Original
Jumbo is er voor jong en oud! Ga de uitdaging aan met een klassieker pur sang: Stratego Original. Bij dit spel moet je proberen om de vlag van je tegenstander te veroveren. Maar opgepast! Denk goed na en bedenk een strategisch plan om je vlag te bewaken. Maak je klaar voor een strijd vol avontuur en verrassingen! Met wie ga jij de uitdaging aan?

Leeftijd: 8+

Aantal spelers: 2

Richtprijs: 28,95 euro

Stratego Junior
Goed nieuws voor alle kids! Dankzij Stratego Junior kunnen ook de allerkleinsten genieten van dit bloedstollende gezelschapsspel. Dompel jezelf onder in een middeleeuws fantasieleger met ridders, prinsessen … en zelfs draken. En probeer de vlag van je tegenstander zo snel mogelijk te veroveren. Deze versie is speciaal gemaakt voor kinderen en heeft eenvoudigere regels dan de original versie. Spelplezier voor het hele gezin: check!

Leeftijd: 4 +

Aantal spelers: 2

Richtprijs: 19,95 euro

Escape Quest The Beginning: Ascalons Fury
Voor 16-plussers die zin hebben in een avontuur is Escape Quest The Beginning: Ascalons Fury het ideale spel. Ga het avontuur van miljardair Jonathan Eaton aan in een unieke combinatie tussen een bordspel en een escape room, met legpuzzels. Wie weet word jij wel zijn opvolger, en de nieuwe eigenaar van het grootste concern ter wereld, Vestigium Industries. Uren spelplezier en qualitytime verzekerd!

Leeftijd: 16+

Aantal spelers: 1-4

Richtprijs: 19,99 euro

www.jumbo.eu

Laatst aangepast op dinsdag, 25 januari 2022 13:15
Meer in deze categorie: