Spookslot

26 oktober 2021

Spookslot, een van de meest gespeelde familiespellen uit de jaren ’80, is terug! Het is een uniek spel voor jong en oud dankzij een opvallend 3D bord. Bovendien zit in het forse, spookachtige gebouw mechanische valstrikken verwerkt. Het spel is ideaal om met het hele gezin te spelen tijdens de donkere wintermaanden met een kop warme chocomelk!

In Spookslot probeer je zo snel mogelijk aan een op wraak belust spook te ontsnappen, maar overal blokkeren valstrikken de route. Ga jij voor de risicovolle snelle route of loop je liever voorzichtig achter de anderen aan? Wie bereikt als eerste de uitgang?

Wees op je hoede! De valstrikken worden geactiveerd door het glow-in-the-dark spook dat waakt over het Spookslot. Je hoort het goed: een glow-in-the-dark spook dat je ook zelf kan demonteren om uit te testen in het donker! Het spook lanceert een knikker in het spel die één van de vier valstrikken activeert. De forse grote bijl laat de vloer trillen en het schilderij bezorgt je de schrik van je leven. Zowel in de oude als de nieuwe versie zijn deze valstrikken ook geheime doorgangen, waarmee je een stuk van de route kan afsnijden.

In het klassieke Spookslot volg je het spoor van de voetstappen vanaf de rand van het bord tot aan de top van het slot. In deze nieuwe versie van 999Games begin je juist aan de top en baan je je een weg naar de uitgang, om zo uit het spookslot te ontsnappen. Beide versies van het spel beschikken over prachtige en sfeervolle illustraties. In de nieuwe versie kan je dit zien aan het griezelige vampierenschilderij of de details in de bibliotheek.

Wat denk je van een wedstrijdje ouders tegen kinderen of om ter eerst ontsnappen uit het spookslot? Diegene die verliest doet de afwas!

https://www.youtube.com/watch?v=UO5UgdplXF4

www.999games.nl

Laatst aangepast op dinsdag, 26 oktober 2021 09:32

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: