The LEGO® Group brengt dit jaar meer uit dan nieuwe sets voor de sint- en kerstperiode 2021

22 september 2021

Ontdek het Build & Talk programma, naast de nieuwe LEGO® sint- en kerstcadeaus 2021

The LEGO® Group heeft dit jaar niet alleen nieuwe toppers voor pakjesavond of onder de kerstboom uitgebracht, waarvan je een deel hieronder en in de bijgevoegde presskit kunt bekijken. Het Deense bedrijf lanceert vandaag ook Build & Talk. Dit programma helpt ouders om op speelse wijze het gesprek met hun kinderen aan te gaan over privacy en veilig delen online. Je kunt de verhaallijn waarin opdrachtjes voor de kinderen en voorbeeldvragen voor de ouders zijn verwerkt, downloaden op LEGO.com. Verder heb je alleen LEGO stenen of kleurpotloden nodig. Dit programma werd ontwikkeld omdat LEGO ontzettend veel belang hecht aan veiligheid. Het bekijken van online video’s is met maar liefst 70% gestegen sinds de pandemie bij kinderen jonger dan 7 jaar in België. 65% van de ouders praat met kinderen over schermtijd en de mogelijke gevaren ervan, maar dat leidt vaak tot conflicten. “We zien het als onze rol om kinderen ook te helpen veilig online te spelen.”

Hieronder vind je een selectie van de nieuwste sint- en kerstproducten. Elke set is geschikt voor het Build & Talk programma. Of gewoon om lekker offline mee te spelen.

Heartlake City Grand Hotel

Ga op reis in het Heartlake Grand Hotel City van LEGO® Friends. Check-in aan de receptie en laat jouw kind een luxueus verblijf beleven. Van een pianobar tot slaapkamers met eigen badkamer, en zelfs een spa en penthouse. Dankzij de meegeleverde seizoensaccessoires kiest jouw kind zelf het decor alsook de outfit van het model.

Stuntshow Arena

Is jouw kind een echte waaghals? In de LEGO® City Stuntshow arena kan je komen kijken naar de spectaculaire shows van jouw kind. Salto’s met 2 coole monstertrucks of een stuntmotor met vliegwielaandrijving die door een ring van vuur vliegt. Geen enkel show is hetzelfde dankzij de stuntmodules die je eenvoudig opnieuw kan rangschikken. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie.

LEGO® Technic model van een robuuste sleepwagen

Laat jouw kind achter het stuur kruipen van de robuuste sleepwagen van LEGO® Technic. De ode aan ’s werelds meest geliefde trucks bevat heel wat mechanische functies waardoor je kind realistische bewegingen kan maken met het voertuig. Activeer de kraan, pomp de kraanarm omhoog, trek de lier uit en schuif de steunpoten uit. Als kers op de taart beschikt dit voertuig over een liftas om extra wielen omlaag te brengen en het gewicht nog beter te verdelen. Sommige papa’s zullen hier jaloers op zijn.

Creatieve feestkit

Waar is dat LEGO® DOTS feestje? Met de creatieve feestkit maakt en versiert jouw kind 8 speelgoedcupcakes om van te smullen. Onder het afneembare 'glazuur' is een geheim vakje verborgen voor snoepjes of andere kleine verrassingen. Naast tegels, kaarsjes en stickers bevat deze set ook feestelijke inspiratie voor ouders om hun kind een geweldige dag te laten beleven.

Getallentrein - Leren tellen

1,2,3,4. Leer je peuter tellen op een leuke manier dankzij de LEGO® DUPLO® Mijn eerste Getallentrein. Je peuter kan in- en uitladen, stapelen en op volgorde zetten. Daarbij krijgt hij of zij de hulp van een meisje, jongen en hond. Ontdek samen een fantasierijke wereld vol leerzaam speelplezier!

Meer weten over deze producten? Klik door op de links in de tekst voor prijzen en productnummers.

Over de LEGO® Group

De LEGO Group is een particulier familiebedrijf met het hoofdkantoor in Billund, Denemarken, en hoofdkantoren in Enfield (USA), Londen (het Verenigd Koninkrijk), Shanghai (China) en Singapore. Opgericht in 1932 door Ole Kirk Kristiansen, en gebaseerd op de iconische LEGO steen, is het één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van speelmaterialen. Met de ondernemingsgeest ‘Alleen het beste is goed genoeg’ als uitgangspunt legt het bedrijf zich toe op de ontwikkeling van kinderen en streeft ernaar om de bouwers van morgen te inspireren en te ontwikkelen door middel van creatief spel en leren. LEGO producten worden wereldwijd verkocht en kunnen virtueel worden verkend op www.LEGO.com. Voor meer nieuws van de LEGO Group, informatie over onze financiële prestaties en toewijding aan verantwoordelijkheid gaat u naar www.LEGO.com/aboutus.

LEGO, het LEGO logo, de minifiguur en de steen en nop configuratie zijn handelsmerken en/of copyrights van de LEGO Group. © 2020 LEGO Group.

www.lego.be

Laatst aangepast op woensdag, 22 september 2021 15:48
Meer in deze categorie: