Van pet naar pluche

07 juli 2021

Van der Meulen staat bekend om de ruime collectie speelgoed, in de breedste zin van het woord. Het productontwikkelingsteam van Van der Meulen heeft zich recent verdiept in milieubewust speelgoed. Dit heeft geresulteerd in een volledig zelf ontwikkelde lijn met pluche producten, onder de naam Pet Friends. In deze knuffels zijn PET-flessen verwerkt, die als afval in de natuur terecht zijn gekomen. Elke knuffel uit de collectie is gemaakt uit 100% gerecycled plastic. Superfijn om mee te spelen en goed voor het milieu!

COLLECTIE

Van der Meulen introduceert een collectie, die geïnspireerd is op de zee. Voor de consument zal het Pet Friends concept hiermee ook herkenbaar worden: we kennen allemaal de plastic soep, die uit de zee wordt gevist. Wat is het een fijn idee, dat hiervan weer nuttige & aantrekkelijke artikelen kunnen worden gemaakt!

De kleine dieren (20 cm) worden in een handige kartonnen toonbankdisplay geleverd: er is keuze uit een witte en grijze zeehond, grijze en blauwe dolfijn, een orka èn een mix-display. De grotere dieren worden los geleverd: er is een grijze haai van 33 en 55 cm, plus alle hiervoor genoemde dieren in de afmeting 40 cm. In de 55 cm haai zijn maar liefst 15 PET-flessen verwerkt!

Meer info: www.vandermeulen.com/nl-nl/pet-friends/

Laatst aangepast op maandag, 12 juli 2021 08:14

Afbeelding galerij

Meer in deze categorie: