PAW Patrol de Film – bijna op het grote doek!

29 maart 2021

PAW Patrol is sinds 2013 een absolute hit op Nick jr. en Nickelodeon. Sinds 2020 zijn de enthousiaste pups een vast bestanddeel in de Top 10 van Netflix! Na veel spannende avonturen en reddingsacties zijn de PAW Patrol pups vanaf 18 augustus 2021 ook te zien op het grote doek in de Belgische bioscopen. De film, volledig in CGI-animatie, speelt zich af in een grote stad, waar de pups zich uit een benarde situatie moeten zien te redden, uiteraard weer met hun typische voertuigen.

Met prachtige nieuwe locaties, hilarische nieuwe karakters, spannende acties, een ontroerend verhaal en super realistische CGI-animatie is PAW Patrol de Film fantastisch voor het hele gezin. Naast alle nieuwe technologieën en vervoersmiddelen wordt ook een nieuwe teamlid geïntroduceerd: Liberty, een vrouwelijke langharige teckel.

De Amerikaanse cast is grotendeels bekend met onder andere Kim Kardashian en Jimmy Kimmel, binnenkort wordt de bekendmaking van de Belgische cast verwacht.

We zijn erg blij met een uitgebreide lijst aan partners voor deze film: Big Balloon Uitgeverij (boeken), Caresse Cosmetics (verzorgingsproducten), Kubbinga (fietsen), Leomil (schoenen), The Cookie Company Group (kleding en accessoires), TM Essentials (arts & crafts), Vadobag Europe (tassen), Van der Erve (kleding en accessoires), W&O Products (verschillende home-artikelen) en Canenco (milieu-vriendelijke knuffels, 3D knuffel rugzakken en accessories).

Voor meer informatie over PAW Patrol de Film of één van de andere ViacomCBS merken, die Wildbrain CPLG als agent vertegenwoordigd, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op woensdag, 31 maart 2021 11:24
Meer in deze categorie: