Met het 18+ gamma van Megableu wordt afspreken met je buitenbubbel eens zo leuk!

29 maart 2021

Hoog tijd dus om deze spellen uit de kast te halen. Wij zetten ze hier op een rijtje:

WHAT DO YOU MEME – de party game voor meme-liefhebbers!
Spreek af met je bubbel en gebruik je creativiteit en beste gevoel voor humor om de grappigste meme-combinatie te maken. Iedereen mag om de beurt jury zijn en beoordelen welke speler de leukste combinatie heeft gemaakt en dus een punt verdient. Tip voor de gevoelige zieltjes: de extreme kaarten zijn aangeduid met “HOT”. Je kan er dus voor kiezen om deze kaarten uit het spel te halen of… net niet. Het spel eindigt wanneer een speler als eerste 20 punten heeft behaald of totdat jullie honger hebben en een grote pizza willen bestellen.
Extra: er bestaat ook een uitbreidingsset om toe te voegen aan het basisspel.

GEEN JA GEEN NEE UNCENSURED - Op deze vragen geef je liever geen antwoord…
‘Peuter je wel eens in je neus?’ ‘Heb je ooit iemand gedumpt en diezelfde dag nog met iemand anders gerotzooid’… Natuurlijk wil je dit meteen ontkennen of gewoon niet antwoorden. Maar je moet wel – en je mag geen ‘ja’ of ‘nee’ zeggen! Je gebruikt deze 2 kleine woordjes vaker dan je denkt. In dit spel word je hier meteen voor afgestraft! Je tegenspelers doen hun best deze woordjes bij je los te peuteren met zorgvuldig voorbereide vragen. Alleen als je je hoofd erbij houdt, kan je de kaart winnen! De speler die de meeste kaarten heeft verzameld, wint het spel.

5 SECONDEN UNCENSURED – Zeg het maar als je durft…
Ontdek de volwassen versie van het spel 5 Seconden! Om een date met je vrienden net dat ietsje extra te geven… 1 vraag, 3 antwoorden, 5 seconden !
“Noem 3 dingen die in je nachtkastje liggen” of “Noem 3 manieren om iemands aandacht te trekken”. Denk snel en geef 3 antwoorden binnen de 5 seconden… Als je durft!
Niemand verplicht je te antwoorden als het onderwerp te gevoelig ligt, maar slaag je in de uitdaging, dan win je een punt. Indien niet, mag de volgende speler z’n kans wagen… Bloost hij al?

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Tel: 03 770 71 01

Laatst aangepast op maandag, 29 maart 2021 12:27
Meer in deze categorie: