Playmobil - wat te verwachten in februari en maart 2021

25 februari 2021

De komende 2 maanden komen verschillende nieuwe thema’s uit en worden bestaande bekende thema’s verder uitgebreid.

Ponyboerderij

Op 12 februari kwamen de speelsets van de Ponyboerderij uit met een paardenwagen met aanhanger en een ponykamp. Het ponykamp bevat slaap- en kookgedeeltes en vele accessoires. Ook zijn er meerdere losse pony’s verkrijgbaar, deze ter aanvulling van de grotere speelsets of om te verzamelen!

Release: 12 februari

Doelgroep: 4-10 jaar

Spirit

Nieuwe film en avonturen voor Spirit en Lucky. De nieuwe Spirit film wordt 4 augustus (onder voorbehoud) verwacht en uiteraard brengt Playmobil nieuwe speelsets uit die gebaseerd zijn op deze nieuwe film. Op 1 maart breiden wij ons assortiment uit met drie nieuwe speelsets én 3 figuren incl. paard. De hoofdkleur van de verpakkingen van deze artikelen is veranderd van groen naar roze in verband met de kleurstelling van de nieuwe Spirit film. Spirit zal dus gedurende heel 2021 top-of-mind blijven.

Release: 1 maart

Doelgroep: 4-12 jaar

Redding op zee

Aan de altijd populaire City Action lijn wordt dit voorjaar een compleet nieuw thema toegevoegd, namelijk de Redding op zee speelsets. De focus ligt op de kustwacht en de reddingsoperaties die daarmee gepaard gaan. In elke speelset zit een reddingsfiguur en een figuur in nood. Er worden in totaal 6 speelsets gelanceerd met verschillende watervoertuigen en reddingsmissies en de dozen bevatten gelijk genoeg artikelen om een verhaal te kunnen spelen.

Release: 12 maart

Doelgroep: 4-10 jaar

Novelmore

De strijd tussen de Novelmore ridders en de Burnham Raiders gaat dit jaar onverminderd door. Afgelopen jaren zijn er meerdere speelsets op de markt gebracht met de kastelen als basis en de kastelen blijven ook de basisitems in de komende jaren. In maart worden de Zeppelin en het Vuurschip aan de collectie toegevoegd en in de zomer breiden wij onze collectie uit met twee nieuwe Novelmore werelden.

Heel belangrijk: we hebben in oktober de eerste (hoogwaardige!) serie op YouTube gelanceerd en de verschillende episodes worden dagelijks erg goed bekeken en wij zetten daar ook marketing op in. Later dit jaar komt er zelfs een tweede serie op YouTube en in dat vervolg komen uiteraard de nieuwe artikelen en werelden terug. Ook die serie zullen wij met marketing sterk aanjagen, zodat kinderen de verhalen kennen. De eerste serie blijft uiteraard ook beschikbaar op YouTube dus steeds meer kijkplezier voor kinderen dus! Verdere details over de zomercollectie en de tweede serie volgen in een latere nieuwsbrief.

Release:19 maart

Doelgroep: 4-10 jaar

Overige releases maart 2021

Naast bovenstaande grotere thema’s worden de komende 2 maanden ook nog andere speelsets gelanceerd, zoals de Special Plus figuren, Duopacks en Giftsets.

Mocht u meer informatie willen, neem contact op met uw Playmobil-contactpersoon.

www.playmobil.be

Laatst aangepast op donderdag, 25 februari 2021 15:19
Meer in deze categorie: