Maak kennis met da Hamstas!

23 januari 2021

Maak kennis met da Hamstas, een groep grappige pluizenballen die niet op hun mondje zijn gevallen en een uitgesproken persoonlijkheid hebben. Van Cosmo Polly tot Blue Barry, elke Hamsta heeft een unieke persoonlijkheid waar kids en teens zich in kunnen herkennen.

Hun kleurrijke karakters en onverzadigbare eetlust maken op social media een onuitwisbare indruk. Hamsta is sinds 2017 actief op TikTok waar ze een grote fanbase hebben opgebouwd en altijd direct op de nieuwste trends inspelen. Zo lanceerde ze begin deze maand hun eerste TikTok advertentie die viraal is gegaan met ruim 230k views.

Daarnaast zijn de populaire GIF stickers, die onder andere gebruikt worden op Whatsapp en Instagram, ruim 500 miljoen keer bekeken.

Kortom, Hamsta is een echte social media sensatie en er staat de komende tijd veel te gebeuren rondom dit Nederlanse merk met internationale allure! Join da fun met Hamsta producten van TM Essentials, Uitgeverij Big Balloon en Vadobag.

Voor meer informatie over het consumer products programma, neem contact op met Wildbrain CPLG: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op zaterdag, 23 januari 2021 12:14
Meer in deze categorie: