Playmobil in 2021: wat komt eraan

22 januari 2021

Playmobil begint het jaar met veel nieuwe speelsets. De focus ligt niet alleen op de bekende blauwe speelsets, maar juist ook op de ‘oudere’ doelgroep, zoals met het Volkswagen-thema. Daarnaast wordt in deze eerste maand van het jaar het succesvolle klassieke Politiethema in een nieuw jasje gestoken en worden er meerdere starterpacks uitgebracht voor kinderen vanaf 3 jaar.

Volkswagen

We beginnen met de twee iconische Volkswagen artikelen: de Kever en de Bulli. Velen kennen deze voertuigen uit hun eigen jeugd en sinds 15 januari zijn deze items ook als Playmobil versie beschikbaar. De verpakking is strak zwart en compleet anders dan hoe de meesten zich de speelsets voorstellen, waarmee ook de oudere doelgroep wordt bereikt.

Politie

Het succesvolle Politiethema is op 22 januari uitgebreid met 8 nieuwe speelsets, waaronder meerdere actievoertuigen voor nóg meer speelplezier. Het politiecommandocentrum is uitgerust met een gevangenis, een voertuigruimte en een helikopterplatform.

Een aantal andere thema’s die ook in januari zijn uitgebreid zijn o.a. de EverDreamerz Music World, de starterpacks en het City Life Fashion thema. De EverDreamerz stappen dit keer in de droomwereld van Starleen met bijbehorende tourbus en nieuwe bedeltjes om te verzamelen. Er zijn ook 8 nieuwe starterpacks uitgekomen, zodat kinderen vanaf 3 jaar hun Playmobil speelwereld kunnen uitbreiden of juist kunnen opbouwen. Elke starterpack hoort bij een ander thema. Afgelopen december kon de City Life Stad al worden uitgebreid met een park en fastfoodtent, maar vanaf nu kunnen de fashionista’s hun eigen modewinkelstraat creëren met de 7 nieuwe speelsets.

Voor meer informatie, neem contact op met uw contactpersoon.

www.playmobil.be

Laatst aangepast op dinsdag, 26 januari 2021 07:20
Meer in deze categorie: