De ondeugende Stinkies willen niet gewassen worden!

23 september 2020

In De Stinkies, het nieuwe kinderspel van Megableu, proberen 3 stinkdiertjes de wastruck voor te blijven. Ze rennen zo snel ze kunnen op de loopband… maar krijgen uiteindelijk toch een koude douche!

Hoe werkt het?
Elke speler pakt een Stinkie en een gekleurde dobbelsteen. De Stinkies worden op hun startpositie op de loopband gezet. Daarna zet een speler de loopband aan… Pas op! De loopband trekt de Stinkies steeds dichter bij de wastruck! De spelers gooien tegelijkertijd hun dobbelsteen en kijken of ze 1, 2 of 3 vakjes vooruit mogen. Gooien ze een stopteken, dan blijven ze staan en komen ze gevaarlijk dicht bij de wastruck! Op de loopband staan ook pijlen, die de spelers sneller vooruit kunnen helpen of net tegenwerken.

Wanneer een Stinkie het einde van de loopband bereikt en in de wastruck verdwijnt, krijgt die een koude douche en doet die speler niet meer mee in die ronde.
De speler die nog als laatste op de loopband staat, is de winnaar!

Leuk voor kinderen:
- Een snel actiespel waar alle spelers tegelijk spelen
- Grappige speelfiguren

Spelinfo:
- Geschikt voor 2 tot 3 spelers, vanaf 4 jaar
- Inhoud: 1 wastruck met loopband* (zelf in elkaar te zetten), 3 gekleurde dobbelstenen, 3 stinkies, spelregels.
*Werkt met 4 AAA-batterijen, niet inbegrepen
- Opgelet: gebruik geen water!

Meer informatie/bestellingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 03/770.71.01

Laatst aangepast op woensdag, 23 september 2020 08:29
Meer in deze categorie: