Back to school met Jumbo!

21 augustus 2014

Jumbo’s Playlab spelletjes stomen de kleuters al spelend klaar voor de schoolbanken. 

De educatieve spellen ‘ik leer lezen’, ‘ik leer schrijven’ en ‘electro naar school’ zijn de ideale voorbe­reiding voor de kindjes die terug naar school gaan of zelfs voor het eerst naar school gaan! Op een speelse manier ma­ken ze kennis met de aspecten van de kleuterklas: tellen, kleuren herkennen, lezen en zelfs al een beetje schrijven!

Ik leer lezen
Met een fraaie koffer vol vrolijke afbeeldingen en kleurrijke letters leren de kinderen spelenderwijs le­zen. Op elke oefenkaart staat een leuke tekening met daarnaast een woord. Met behulp van de kleur kiezen de kinderen de juiste letter uit en plaatsen ze naast de afbeelding. Letter per letter komt het woord tevoorschijn. Alleen de juiste letter past en de woord­jes zijn niet langer dan 5 letters. Lezen wordt kinderspel!
Leeftijd: 4+ € 19,99

Ik leer schrijven

Van lijntjes trekken, naar cijfertjes schrijven, tot uiteindelijk let­ters noteren; ik leer schrijven! Op de geïllustreerde, afwasbare kaartjes staan oefeningen die kinderen vanaf 4 jaar de fijne motoriek aanleren die nodig is bij het schrijven. Doen ze het licht aan, dan zien ze zelf het juiste antwoord op de kaart!

Leeftijd: 4+ prijs: € 19,99

Electro naar school

Niets zo leuk als die oude bekende electropen­netjes! Als de kinderen twee juiste plaatjes aanduiden, dan brandt het lichtje en horen ze een geluidje. Door vragen als ‘welke plaatjes horen samen’ en ‘welke fi­guren zijn hetzelfde’ te beantwoorden, leren ze verbanden leggen en onthouden. Goed nieuws, de ouders kunnen meespelen!

Leeftijd: 4+ prijs: € 12,99

Alle Playlab spellen barsten van speelplezier en geven kinderen tussen twee en zes jaar ook écht iets mee. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken. Jumbo Playlab. Leuk voor nu, handig voor later!

Meer info: www.jumbo.be

Laatst aangepast op donderdag, 21 augustus 2014 15:21
Meer in deze categorie: