Altijd een leuke drinkbeker bij de hand met Nûby

27 mei 2020

Nu de zomer bijna in het land is, en de temperaturen geleidelijk aan stijgen, wordt het nog belangrijker om je kleintje genoeg te laten drinken. Ben je op zoek naar een leuke drinkbeker die je overal kan meenemen? Bij Nûby hebben ze heel wat drinkbekers in de aanbieding, jij moet enkel nog kiezen welke perfect is voor jouw kindje!

Zo hebben ze een echte Wonder Cup in het assortiment, om kinderen te leren drinken uit een open beker zonder elke keer weer doorweekt te worden. Daarnaast zijn er ook anti-lek bekers, waar met een gerust hart eens mee mag geschud mag worden, de beker zal niet lekken. De anti-lek bekers bestaan in uitvoeringen met een rietje of met een tuit, en een heleboel leuke designs. Een andere echte topbeker van Nûby is de Flip-it beker, waar het rietje mooi weg kan geschoven worden, zo blijft het rietje hygiënisch opgeborgen.

Heel wat nieuwe bekers van Nûby zijn gemaakt uit het hoog kwalitatieve Tritan™ materiaal. Ze zijn niet alleen veilig, ze zijn ook duurzaam. Ze mogen al eens vallen, er mag al eens mee gegooid worden en ze kunnen doorheen geschud worden in de vaatwasser. Het is geen probleem voor deze beresterke bekers, dankzij het sterke, barstbestendige materiaal. De helderheid van de bekers blijft en ze zijn geurloos en vlekbestendig. Geen vreemde plastic geur of smaak meer in je beker! De Tritan™ drinkbekers zijn niet alleen de stevigste, maar omdat het lijkt alsof ze uit glas gemaakt zijn, zien ze er ook erg stijlvol uit.

Wil je alle Nûby bekers verder ontdekken? Bekijk ze dan even op de website van Nûby

Laatst aangepast op woensdag, 17 juni 2020 16:50
Meer in deze categorie: