Ontdek Froggit: de allereerste multiplayer game van Smartgames!

18 februari 2020

Smartgames, bekend van de stimulerende denkspelen voor jong en oud, pakt uit met hun allereerste multiplayer game: Froggit. Dit familiespel werd gelanceerd tijdens de speelgoedbeurs in Neurenberg van 29 januari tot 2 februari 2020. Ontdek snel hét familiespel van 2020!

Plons in de kikkervijver en probeer zo snel mogelijk jouw kikkerfamilie aan de andere kant van de vijver te krijgen. Maar let op, er zijn kapers op de kust die hun kans mooi zien om je te saboteren! Kan jij de rust en controle bewaren om je kikkerfamilie in veiligheid te brengen?

De Belgische speelgoedfabrikant Smart is dé expert in speelgoed en wereldwijd bekend door hun 1-speler logicaspelen om hersenvaardigheden, reflectie en het geheugen te ontwikkelen. De spelen zijn dus niet alleen fun maar ook nog eens heel leerrijk. Met Froggit voegt Smart de allereerste multiplayer game toe aan hun speelgoedfamilie, een hele uitdaging dus!

Froggit biedt een totaalbeleving voor het hele gezin waarbij al je cognitive vaardigheden op de proef worden gesteld. Voor de kleinsten is er het Froggit junior niveau. Mag het al wat moeilijker zijn? Draai dan eenvoudig het spelbord om en laat je hersens kraken op het Froggit expertniveau. Dit maakt het spel niet alleen geschikt voor kinderen maar voor volwassenen!

Froggit zal vanaf midden maart in je favoriete speelgoedwinkel te vinden zijn. Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en kan met minimaal 2 en maximaal 6 spelers gespeeld worden.

https://smart.be

Laatst aangepast op dinsdag, 18 februari 2020 14:10
Meer in deze categorie: