Comfortabel borstvoeding geven met Nûby

18 februari 2020

Nûby™ biedt twee onmisbare hulpmiddelen aan voor vrouwen die borstvoeding geven, maar niet willen inboeten op comfort: hun elektrische kolf en de borstkompressen.

De nieuwe elektrische kolf van Nûby™ kolft comfortabel en opvallend stil vergeleken met andere kolven. De kolf werkt met een gesloten systeem, dus er kan geen moedermelk in de buisjes of motor terechtkomen met kans op schimmelvorming. Kolven moet in de eerste plaats pijnloos verlopen. Om dat te garanderen is de elektrische kolf van Nûby™ uitgerust met zachte, afneembare trechters en borstschilden van zachte silicone in verschillende maten, dus passend voor elke borstvoeding gevende moeder.

De combinatie met de vier verschillende kolfprogramma’s waaruit mama’s kunnen kiezen, zorgt ervoor dat ze met de elektrische kolf van Nûby™ volledig op maat kunnen kolven. Voor een snellere kolfsessie kan de enkele borstkolf eenvoudig worden uitgebreid tot een dubbele!

Een moeder verdient alle comfort om haar te ondersteunen bij het borstvoeding geven. Daarom brengt Nûby™ ook hoogkwalitatieve borstkompressen. Er werd rekening gehouden met zowel het belang van comfort als een vrouwelijk design bij het ontwikkelen van de nieuwe borstkompressen.

Nûby™ ontwierp zachte en dunne kompressen die ongelofelijk goed absorberen, en dit in zowel klassiek wit als modieus zwart. Zo krijgen vrouwen de mogelijkheid om hun borstkompres te matchen met hun ondergoed. De borstkompressen zorgen ervoor dat lekken geen probleem meer zijn omdat de absorptie meer dan ooit gegarandeerd is met kompressen die tot wel 100ml absorberen. Om ervoor te zorgen dat vrouwen zich zelfzeker voelen bij het dagelijks dragen van borstkompressen, werden de borstkompressen voor dag flinterdun (<1mm) en onmerkbaar onder kledij gemaakt.

Wil je meer informatie over deze onmisbare borstvoedingstools? Neem dan een kijkje op de website van Nûby™.

Laatst aangepast op dinsdag, 18 februari 2020 14:01
Meer in deze categorie: