De Schleich-nieuwigheden bij Puppy

27 februari 2019

Ook dit jaar hebben de kinderen reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe Schleich-producten, nu verkrijgbaar!

In het Farm World-universum zorgen de jongste kinderen voor het teefje Shiba Inu en haar baby, spelen ze met de puppy's in de paddock en gaan ze wandelen met de Labrador Retriever alvorens ze de kat Maine Coone-kat en haar vrienden vergezellen.

In het thema Horse Club, worden paardenliefhebbers verleid door de nieuwe paarden Paint Horse, Lipizzan, Trakehnen en Knabstrupper. En wanneer het tijd is om naar de manège te gaan, voegen ze zich bij de merrie Trakehnen en de hengst Frison, klaar voor de wedstrijd.

In het Wild Life-gamma ontmoeten avonturiers dieren zoals quokka, Komodovaraan, wasbeer, okapi, ... en mygale!

In het land van dinosaurussen verschijnen animantrax en dimetrodon in het gamma. Voor de gelegenheid worden ze vergezeld door drie grote klassiekers (de spinosaurus, de gigantosaurus en de dimorphodon) die nu nieuwe poses en nieuwe kleuren krijgen.

Fans van fantasieverhalen laten zich betoveren door de maaneenhoorns en de vallende ster, maar ook door de sterrenpegasus van Bayala. Anderen laten zich verleiden door de nieuwkomers bij Eldrador: de vuurstier, de ijspin, de vechtkrab en de gepantserde schildpad. Ten slotte zijn ook de volgelingen van de Smurfen blij met de klassieke beeldjes van hun kleine blauwe helden.

Een veelheid aan nieuwigheden bij Schleich dus, iets om iedereen te verrassen, ongeacht zijn favoriete universum!

Meer in deze categorie: