Een mooi Sluban bouwjaar in het vooruitzicht

27 februari 2019

Sluban introduceert in totaal 82 bouwsets verdeeld over 9 thema’s in 2019. De sets zijn gepresenteerd tijdens afgelopen Spielwarenmesse. Ook heeft Sluban haar nieuwe logo getoond aan de bezoekers.

De beursbezoekers reageerden zeer positief op de nieuwe thema’s en de reacties op het nieuwe logo zijn; fris en modern. De meeste aandacht ging uit naar de nieuwe sets binnen de thema’s WWII, Model Bricks, Mini Hand Craft, Food Court en Space.

WWII – nieuwe sets

Het thema World War II wordt opnieuw uitgebreid met 10 sets en bestaat nu in totaal uit 22 sets. De sets die in 2019 geïntroduceerd gaan worden zijn dit jaar groots gepresenteerd tijdens de speelgoedbeurs. Het gaat om gedetailleerde historische legervoertuigen; een vliegtuig uit o.a. het leger van Italië, Duitsland en de UK. Denk aan een Spitfire, een Italiaanse tank en een gepantserd voertuig. Deze nieuwe sets zijn een mooie aanvulling op het WWII thema van Sluban.

Modelbricks

Het nieuwe thema Modelbricks richt zich vooral op de volwassen bouwer. De bouwsets in dit thema zijn erg herkenbaar en lijken veel op de echte modellen. Dit thema bestaat uit zeventien miniatuurbouwsets met iconische voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen. Echte klassiekers, zoals een Londense dubbeldekker bus, zijn realistisch vormgegeven in blokjes. Verder zijn er herkenbare modellen van sportwagens en diverse vaartuigen zoals een fregat, een vliegdekschip en een torpedobootjager.   

Mini Hand Craft en Food Court

De Mini Hand Craft sets zijn 6 leuke, setjes waarmee kinderen kunnen bouwen aan een eigen poppenhuis. Elke bouwset in dit thema is een onderdeel van het huis, zoals een woonkamer, slaapkamer en keuken. De reacties van de bezoekers waren veelzijdig positief omdat kinderen met deze sets zowel horizontaal als verticaal het poppenhuis kunnen bouwen, maar ook de nieuwe vormgeving van de verpakking leverde complimenten op. Sluban heeft het nieuwe design van de dozen ook doorgetrokken in het Food Court thema. Dit thema bestaat uit 6 sets waarvan de eerste 3 uitkomen in augustus 2019.

Space

Het nieuwe Space thema van Sluban bestaat uit 14 realistische bouwsets. De beursbezoekers waren aangenaam verrast door deze nieuwe sets. Het assortiment bestaat onder andere uit een Space shuttle, Space base en Rocket base. Binnen dit thema kunnen diverse sets gecombineerd worden waardoor er nog veel meer speelplezier ontstaat voor kinderen.  

Update van de thema’s Girls Dream, Town, Racing Team en Carclub

Naast alle nieuwe thema’s van Sluban op de Spielwarenmesse brengt Sluban in 2019 ook aanvullingen uit in bestaande thema’s. Het Girls Dream thema wordt uitgebreid met 3 bruiloftsets, een draaimolen en een reuzenrad. Town wordt aangevuld met laaggeprijsde City Cleaners-, Farm- en Motorcycle sets. Het Racing Team thema wordt vervangen en het succesvolle Carclub thema van afgelopen jaar wordt aangevuld met 4 sets; een garage, auto-showroom, tankstation en autowasstraat.      

Met al deze plannen, nieuwe sets en nieuw logo kijkt Sluban uit naar een nieuw jaar vol bouwplezier.

Meer in deze categorie: