PLAYMOBIL is er als de kippen bij!

27 februari 2019

Het boerderijthema: één van de evergreens uit het PLAYMOBIL-assortiment! Een speelthema met een groene en beestige toets dat jaar op jaar tot de verbeelding spreekt bij kinderen. Alhoewel de boerderij de basis blijft, heeft PLAYMOBIL er een heleboel vernieuwde speelelementen, realistische accessoires en mooie details aan toegevoegd. Een bestaand zaadje met een nieuwe oogst!

Een thema met een mooie combinatie aan speelmogelijkheden, waar de hardwerkende boer(in) met zijn/haar felgekleurde tractor de zware werkzaamheden op het erf kan uitvoeren en de echte dierenliefhebber zijn/haar hart kan ophalen in de verzorging van de dieren.

Om nog meer in de huid van de boer(in) te kruipen, heeft PLAYMOBIL een aparte moderne hoeve ontworpen waar de familie kan vertoeven als de boerderijdieren slapen en het maanlicht over de velden schemert. De talloze dieren op het land en de verschillende uitbreidingssets maken het plaatje compleet.

En ook in de PLAYMOBIL-wereld moet er geld in het laatje gebracht worden. Met de Marktkraamwagen met verse bio-groenten uit eigen kweek is dat als het ware kinderspel!

ENKELE LEUKE WEETJES OVER HET PLAYMOBIL BOERDERIJTHEMA:

  • 7 boerderijsets met één beestige hoofddoos met silo en en draaibare laadkraan
  • Veel soorten boerderijdieren en leuke werkvoertuigen
  • Mooie details en realistische accessoires
  • Voor dierenliefhebbers en kinderen met groene vingers vanaf 4 jaar.

Met het vernieuwde PLAYMOBIL boerderijthema heeft elk kind zijn “diertjes” op het droge!

Laatst aangepast op woensdag, 27 februari 2019 16:47
Meer in deze categorie: