PLAYMOBIL is klaar voor de kerstperiode

24 oktober 2018

PLAYMOBIL pakt uit met nieuwe adventskalenders en een reeks kerstsets

Kinderen hebben vaak het gevoel dat het eeuwig duurt voordat eindelijk pakjestijd is. Gelukkig vliegt de tijd voorbij bij het openen van de deurtjes van de PLAYMOBIL adventskalender! 24 originele PLAYMOBIL-verrassingen, verborgen achter 24 deurtjes, creëren samen een fantastische speelset in de aanloop naar Kerstmis. De PLAYMOBIL adventskalender heeft dit jaar twee nieuwe uitvoeringen – Kerstfeest in het kristallen salon en Interventie op de bouwwerf - en zal kinderen tot en met Kerstdag verblijden.

Perfect voor de kleintjes: de PLAYMOBIL 1.2.3 Adventskalender "Kerstmis in het 1.2.3 dierenbos", voor kinderen vanaf 18 maanden. De Kerstman arriveert in zijn rendierslee op het Kerstfeest van de dieren in het bos. Een liefdevol ontworpen kalender in ware 1.2.3-kwaliteit die kinderen uitnodigt om creatief rollenspel aan te gaan.

Kom in de kerststemming met PLAYMOBIL

Na de komst van die andere goedheilig man -de sint- tellen kinderen dus opnieuw af!

De kerstbakkerij met koekjessnijders maakt creatief bakken thuis kinderspel. Familie en vrienden kunnen genieten van een aantal originele koekjes in de vorm van een gevleugelde engel, een Kerstman of een elf. Een van de blikvangers is de stempel die in de schoorsteen van het huis is verborgen - met deze stempel kan een PLAYMOBIL-gezicht vóór het bakken op het deeg worden gedrukt. Zelfgebakken PLAYMOBIL-koekjes. Is dat geen origineel cadeau voor meter of peter?

De verlichte kerststal met de Heilige Familie vindt zeker een plaatsje op de vensterbank. De geïntegreerde lichtmodule in de basis verlicht de sterren op de kaarsboog en geeft een feestelijke toets aan de duisternis. Leuk om naar te kijken én om mee te spelen! Natuurlijk komen de Drie Koningen ook aan bij de kribbe met goud, wierook en mirre.

De Kerstman heeft een lange, moeizame reis gemaakt op zijn rendierslee om ervoor te zorgen dat de pakjes net voor Kerstmis onder de boom liggen. De cadeautjes zitten veilig opgeborgen in zijn slee om aan de kinderen te worden afgeleverd.

Laatst aangepast op donderdag, 25 oktober 2018 11:22
Meer in deze categorie: