Rockit, het nieuwe interactieve robotvriendje, van Fisher-Price

27 september 2018

De combinatie van spelen en leren blijkt al langer een goede match en dat is bij tijdens ontwikkeling van Rockit bij Fisher-Price niet ontgaan. Met deze ideale speelvriend gaan spel en plezier namelijk hand in hand. En wat is er nu leuker dan spelenderwijs leren?

De ludieke, blauwe robot Rockit gaat constant in interactie met je kindje en dat samen met zijn kleine vriend Spark, die hij in zijn hand vasthoudt. Door op een interactieve wijze met licht, geluid, muziek en vrolijke kleuren te werken, worden alle zintuigen van het kind geprikkeld. Zo zal hij met zijn zachte haar en textuur op zijn voeten de tastzin van het kind stimuleren. En met zijn buik vol spelletjes -  een 1-2-3 wieltje, een schuifdeurtje waar vormpjes achter schuilen en een ABC-tuimelknop -  laat Rockit peuters kennismaken met de basisbeginselen als opstap naar school.

Rockit heeft eveneens op zijn hand een opnameknop waarmee een bericht kan worden opgenomen dat hij in 3 stemmetjes kan herhalen. Daarbovenop hebben de twee onafscheidelijke vrienden leuke dansmoves die elk kind kunnen doen bewegen. Zo schudt Rockit van links naar rechts en gaan zijn oren mee op de maat van de muziek.

Door de meegroeitechnologie is het mogelijk om Rockit in verschillende niveaus te activeren naarmate je kindje ouder wordt. De verschillende niveaus sluiten aan op de ontwikkelingsfase van het kind: ontdekken, stimuleren en fantasie, waarbij de content afhankelijk is van het gekozen niveau.

  • Niveau 1 – vanaf 6 maanden – Ontdekken: Met liedjes en zinnetjes wordt de nieuwsgierigheid van het kind aangewakkerd en leert het over cijfers, letters, vormen en kleuren.
  • Niveau 2 – vanaf 12 maanden – Stimuleren: Met eenvoudige vragen en instructies moedigen Rockit en Spark het kind aan om te laten zien wat het geleerd heeft.
  • Niveau 3 – vanaf 18 maanden – Fantasie: Door op een grappige manier met elkaar te interageren, brengen de twee vrienden het kind aan het lachen, dansen en bewegen.

Rockit en Spark: waar ontwikkeling en spel met veel plezier samenkomen!

Meer informatie op:  https://www.fisher-price.com/nl_NL/products/Dance-and-Groove-Rockit

Meer in deze categorie: