Laat geen enkel klein kostbaar moment nog zomaar voorbijgaan

27 september 2018

Er is een gloednieuw gamma producten van Nûby op de markt gekomen die ouders en hun allerkleinsten laten wegdromen! Het Little Moments gamma van Nûby werd gecreëerd om de unieke band te vieren tussen ouders en baby in de allereerste maanden.

Samen beleven ze alles voor de eerste keer. Elke kleine stap die de baby maakt in zijn ontwikkeling is een moment om trots op te zijn voor ouders: de eerste glimlach, het eerste woordje, de eerste keer rechtop zitten, …

Dat is waarom Nûby producten ontwierp die deze gevoelens van trots in de kijker zetten. Met de eerste drie quotes (“Little Moments, Big Memories”, “You are the apple of my eye” en “Dream Big Little Star”) kunnen ouders tonen hoe fier ze wel zijn. Little Moments is een uitgebreid gamma van producten waaronder fopspenen, flesjes, slabbetjes, nagelsets en een set van kam en borstel. De producten zijn allemaal van de hoogste kwaliteit voor zachte en effectieve verzorging van pasgeboren baby’s. Elk product is in de drie stijlvolle designs terug te vinden. Zo kies je de quote die je het leukst vindt en kan je alles verzamelen voor jouw liefste baby, in stijl. 

De eerste fopspeen
Welke fopspeen moet je kiezen? Waarom niet een die gemakkelijk terug te vinden is in het donker en met de schattigste quotes op? Neem eens een kijkje naar de Little Moments ovale fopspeen, perfect om je pasgeboren baby te sussen.

Het eerste flesje
Het perfecte flesje met traag debiet, zodat je baby niet overspoeld wordt, en zachte silicone speen die mee beweegt zoals de borst van mama, is het Little Moments Zuigflesje! En dan hebben we het nog niet eens over hoe schattig ze zijn.

Hoe je jouw baby ook voedt, of het nu borstvoeding of flessenvoeding is, er is een must-have die niet mag vergeten worden: een slabbetje! Deze kleine wonderstofjes beschermen je baby tegen kwijl en gemors bij het eten. Het Little Moments slabbetje is zacht, licht, gemakkelijk aan te doen en stijlvol!

De eerste keer nageltjes knippen
Met de Little Moments evolutieve nagelset, heb je 1 set die meegroeit met jouw baby. Van de vijl voor pasgeborenen tot de nagelknipper voor kleuters.

De eerste haarverzorging
Een zachte babykam en borstel zijn perfect voor pasgeborenen, omdat de zachte borstelharen aangepast zijn aan hun gevoelige hoofdje, maar toch effectief het haar stylen. De Little Moments borstel- en kamset geeft je baby zijdezacht haar.

Meer in deze categorie: