Waterpret met de Nûby™ Octopus voor de allerkleinsten

23 augustus 2018

Niets zo ontspannend als een warm bad nemen… Nou ja, ontspannend, voor kinderen is er niets zo leuk om in te spelen als een bad met veel badschuim! En doe daar nog eens de Drijvende Octopus van Nûby™ bij en badtijd wordt echt een feestje. Met de octopus van Nûby™ erbij moet je speelvogel nooit meer alleen in bad.

En er zijn nog een heleboel andere voordelen aan. Bij Nûby™ wordt namelijk elk speeltje ook ontworpen met het oog op de beste ontwikkeling van de allerkleinsten. Zo stimuleren de leuke kleuren en vormen de zintuigen van je kindje. Het speelgoed daagt hem uit de ringen rond de tentakels van de octopus te werpen en dit draagt bij tot de ontwikkeling van zijn hand-oog coördinatie. De octopus en de ringen drijven op het water, zodat ze steeds in zicht blijven om nog eens een poging te wagen om alle ringen over de tentakels te krijgen.

Kortom, hét speeltje voor een leuke badtijd met veel drijf- en vangplezier. Wedden dat je kleintje met geen ander speeltje meer in bad wil? Deze paarse octopus zal niet meer weg te slaan zijn uit de badkamer. En het is best wel oké voor ouders om het ook eens te proberen!

Wil je graag nog wat meer weten over de Drijvende Octopus van Nûby™? Neem dan hier eens een kijkje op hun website: https://www.nuby.be/nl/producten/category/detail/drijvende-octopus-18m

Liever meteen eentje in huis halen? Dat kan altijd via bol.com: https://www.bol.com/nl/p/nuby-drijvende-octopus-badspeelgoed/9200000058199047/

Laatst aangepast op donderdag, 23 augustus 2018 15:54
Meer in deze categorie: