Verfrissende oplossing voor de doorkomende tandjes

18 juli 2018

Je kan wel zeggen dat doorkomende tandjes voor niemand echt een feest zijn. Hoe leuk het ook is om te zien dat er eindelijk een klein wit tandje door het tandvlees van je kindje steekt, die grote gebeurtenis wordt meestal voorafgegaan door slapeloze nachten, gehuil en heel wat gekwijl. En niemand ziet z’n baby graag pijn lijden. Dus, wanneer je merkt dat je baby meer begint te kwijlen, begint te knabbelen op zijn handen of snel geïrriteerd is, kunnen de nieuwe tandjes wel eens de schuldige zijn. En met de zomerse temperaturen er nog eens bovenop, wordt het alleen maar onaangenamer. Veel te warm hebben en dan nog die pijn erbij, je zou voor minder wat lastig worden.

Over het algemeen begint het tandjes krijgen op ongeveer 4 tot 6 maand en duurt het tot je kind ongeveer 2 jaar oud is. Maar voor sommige kinderen kan het vroeger of later vallen of sommige merken er zelfs helemaal niets van.

Een verkoelend bijtspeeltje to the rescue!

Een goede oplossing om je baby een beetje te laten afkoelen en tegelijkertijd de knagende pijn wat te verlichten, is door een bijtspeeltje te gebruiken dat gevuld is met water of gel en in de ijskast kan gelegd worden. Nûby™ heeft een uitgebreide keuze van bijtspeeltjes gevuld met ofwel gedistilleerd water ofwel IcyBite™ gel. Het bijten daarop zorgt voor druk op het tandvlees, wat de pijn van een doorkomende tand wat verlicht en het gekoelde speeltje geeft de nodige verfrissing. De Nûby™ bijtspeeltjes zijn er in verschillende vormen en kleuren en verschillende oppervlakken met of zonder nopjes of ribbeltjes die het tandvlees nog wat meer masseren. De IcyBite™ gel is een speciale gel die langer koel blijft dan gewoon water, wat zorgt voor een nog langer verfrissend gevoel.

Het enige wat je nog moet doen is kiezen welk Nûby™ bijtspeeltje je het leukste vindt! Laten we eens kijken wat zoal de keuzes zijn:

  • Geometrisch koelbijtfiguur met gedestilleerd water
  • Koelbijtfiguur in de vorm van een handje met gedestilleerd water
  • Ronde koelbijtfiguur met gedestilleerd water
  • Driehoekig koelbijtfiguur IcyBite™
  • Koelbijtfiguur Pooldieren met IcyBite™ gel
  • IcyBite™ bijtring
  • Koelbijtfiguur diertjes met IcyBite™ gel en beschermhoes
  • Koelbijtsleutels met IcyBite™ gel
  • Funpal™ Koelbijtfiguren met IcyBite™ gel: Olifant, Kikker of Krokodil

Je kan alle coole bijtspeeltjes van Nûby samen met extra info terugvinden op hun website: https://www.nuby.be/nl/producten/category/teethers

Meer in deze categorie: