Speelgoedhype voor op reis: Bunchems On the Go Easle

27 juni 2018

De hype rond Bunchems, de kleurrijke balletjes die vanzelf aan elkaar haken, wordt alsmaar groter. Spin Master biedt een handige oplossing om het populaire speelgoed deze zomer overal mee naartoe te nemen: Bunchems On the Go Easle, een reiskoffertje boordevol Bunchems met een kleefbare klep om ‘on the go’ te spelen.

Met Bunchems brengen kinderen hun eigen creaties snel en eenvoudig tot leven. Met de bijhorende accessoires, zoals schattige dierenpootjes, grote ogen of oren, vleugels of een hippe bril, spreken de zelfgemaakte figuren écht tot te verbeelding. En goed nieuws voor de ouders: de Bunchems zijn eenvoudig weer op te ruimen. Geen lijm-, papier- of kleiresten die het interieur beschadigen! Bovendien zijn de Bunchems keer op keer herbruikbaar.

Ideaal voor onderweg: On the Go Easle

Spin Master biedt een handige Bunchems-meeneemset: Bunchems On the Go Easle, een koffertje met maar liefst 150 Bunchems, zodat kinderen er overal mee kunnen spelen. Het valiesje heeft een kleefbare klep waarop de figuren meteen gecreëerd kunnen worden. Handig tijdens een lange autorit naar een zonnige vakantiebestemming, als tijdverdrijf op de camping of als vermaak in een restaurant.

Nog meer Bunchems

Willen de kleine creatievelingen magische creaties tot leven brengen? Dat kan met Bunchems Theme Pack Unicorns & Dragons. Met dit themapakket, inclusief doorzichtige en ‘glow-in-the-dark’ Bunchems, maak je vurige draken en vriendelijke eenhoorns.

Krijgen de kids er niet genoeg van? Dan kunnen ze kiezen voor het uitgebreide Bunchems Mega Pack. Hiermee kunnen onbeperkt veel 3D-creaties worden gemaakt, zoals een uil, een beer, aapjes, auto’s en nog veel meer. Om al deze ontwerpen te bouwen, zitten er 350 Bunchems en 37 diverse accessoires in dit grote pakket.

Activity speelgoed

Het activity speelsegment is een populair segment binnen de speelgoedbranche en stimuleert het ‘ontdekken’ bij kinderen en moedigt hen aan grenzen te verleggen. Zo wakkert Bunchems het vermogen aan om creatief te denken en eigen creaties te ontwikkelen. 

Details
•Bunchems is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en ouder.
•De producten zijn verkrijgbaar bij alle reguliere speelgoedwinkels.

 Highlights
•De Bunchems zijn eenvoudig op te ruimen nadat de kids zijn uitgespeeld.
•Het ontwerp is gepatenteerd door speelgoedspecialist Spin Master.
•Er zijn diverse accessoires beschikbaar om een gebouwde 3D-creatie tot leven te wekken en tot de verbeelding te laten spreken.
•Bunchems wakkert het vermogen aan creatief te denken en eigen creaties te creëren.

On the Go Easel: een handig koffertje (inclusief 150 Bunchems), waarmee de kids altijd en overal met hun Bunchems kunnen spelen.
Consumentenadviesprijs: €16,99

Theme Pack Unicorns & Dragons: een themapakket waarmee de kids hun eigen eenhoorn of draak kunnen creëren, inclusief accessoires en doorzichtige en ‘glow-in-the-dark’ Bunchems.
Consumentenadviesprijs: €14,99

Mega Pack: met dit pakket kunnen onbeperkt veel 3D-creaties worden gemaakt, waaronder een uil, een beer, auto’s, aapjes en nog veel meer. Om al deze ontwerpen te bouwen, zitten er 350 Bunchems en 37 diverse accessoires in dit grote pakket.
Consumentenadviesprijs: €29,99

Meer in deze categorie: