Mooi weer? Naar buiten met Goliath!

27 april 2018

Het mooie weer breekt weer aan, de zon schijnt volop. En dan is het tijd om naar buiten te gaan! Om te spelen en te bewegen, om eindelijk te beginnen aan de goede voornemens van het nieuwe jaar.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderen om te genieten van de buitenlucht. Sommige kinderen gaan voetballen, anderen gooien liever over en andere willen liever met een drone de lucht in mooie clips schieten. Maar één ding is bewezen: Kinderen worden blijer wanneer ze in de buitenlucht spelen. Laten we daar samen voor zorgen!


De zomer voorbereiden met Goliath

Ook in 2018 zullen wij de succesvolle items E-Z Grip ball en Phlat Ball doorzetten. Maar ook Hydro Zoomball van Goliath komt dit jaar uit! Dit item zorgt met de waterballonnen voor een heerlijke verkoeling in de zon. En met de overname van Wahu, het grootste outdoor merk van Australië, brengen we binnenkort het tofste speelgoed voor de zomer naar de markt! Op de hoogte gehouden worden? Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 14:07
Meer in deze categorie: