Hebeco stelt voor: ELOU

27 april 2018

ELOU is een jong Portugees bedrijf dat speelgoed maakt op basis van kurk. De creaties zijn niet enkel 100% duurzaam, ze zien er ook nog eens bijzonder knap uit.

ELOU is niet zomaar een speelgoedfabrikant. Het bedrijf houdt vast aan een duidelijke filosofie en ziet spelen als een belangrijk onderdeel van het natuurlijke leer- en ontwikkelingsproces van kinderen. Het wil een innovatief alternatief bieden om de spontaniteit, die onlosmakelijk verbonden is met het educatief speelproces, opnieuw leven in te blazen.

Ook de materiaalkeuze van ELOU is zeer doordacht. Speelgoed van ELOU bestaat voornamelijk uit kurk. 100% natuurlijk. 100% Portugees. Kurk is een hypoallergeen materiaal, geschikt voor alle ontwikkelingsfases van het kind. Het heeft ook diverse praktische voordelen zoals de zachte textuur, het lichte gevoel, de schokbestendigheid en het absorptievermogen. Het speelgoed van ELOU wordt ontwikkeld in samenwerking met enkele van de meest prestigieuze, nationale instellingen voor hoger onderwijs. Zo creëert men hoogstaande producten die voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Met een 100% natuurlijk en recyclebaar aanbod streeft ELOU ernaar onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken en kinderen van jongs af aan in contact te brengen met de natuur.

Wil u verder kennismaken met het productaanbod van ELOU? Neem dan een kijkje op www.hebeco.be

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 14:07
Meer in deze categorie: