Ontdek de magische wereld van Barbie® Dreamtopia

27 april 2018

Ga mee op avontuur met Chelsea, het jongste zusje van Barbie, in de wereld van Dreamtopia.

Dreamtopia is een fantasiewereld met verschillende koninkrijken: Regenboog Hemel, Wonderlokken Woud, Zoethuizen en Glinsterberg, elk met hun specifieke kenmerken. Het is een wereld waar dromen werkelijkheid worden. De serie is sinds deze maand tweemaal per dag te zien op VTM Kids en VTM KZOOM om 07.45u en om 15.50u. Elke aflevering zit boordevol fantasie-pret en bevat ook nauwkeurig geselecteerde sociale en emotionele lessen die dienen als ideale leermomenten en conversatiestarters voor ouders en hun kind. 

Ook online op het Barbie YouTube kanaal, kan je afleveringen van Dreamtopia bekijken. Daarnaast is er een website vol met spelletjes en info over deze magische fantasiewereld.

Aan het Barbie speelgoedassortiment worden dit voorjaar ook enkele nieuwe Dreamtopia-poppen toegevoegd:

Zo is er de Barbie® Dreamtopia feeënpop met vleugels die echt kunnen vliegen. Barbie beschikt over twee paar vleugels die op haar rug vastklikken. Na een druk op het vlinderknopje op haar topje vliegen de vleugels de lucht in. Gekleed in een roze topje met sterren en strepen in alle kleuren van de regenboog, een glanzend rokje met een wolken-en regenbogenmotief en een roze kroontje is ze de ster van elk sprookje in het Dreamtopia koninkrijk Zoethuizen!

Uit het Dreamtopia koninkrijk Regenboog Hemel, is er de Barbie® Dreamtopia Twinkelend Haar Prinses. Druk op het knopje op haar topje of borstel haar lange haar met de meegeleverde ‘magische’ borstel om één van de vier verschillende licht- en geluidshows te starten en ontdek de magie van Barbie Dreamtopia.

Laatst aangepast op vrijdag, 27 april 2018 14:09
Meer in deze categorie: