Word een superheld door de nieuwe Mission PAW producten

29 maart 2018

De zes stoere helden van PAW Patrol schitteren in Mission PAW. In dit thema gaan de heldhaftige pups Zuma, Chase, Marshall, Rubble, Rocky en Skye in Barkingburg op jacht naar een gestolen kroon. Speelgoedfabrikant Spin Master lanceert de gelijknamige productlijn, gebaseerd op de avonturen van de pups en hun speciale voertuigen. Ben jij al groot fan van deze PAW Patrol afleveringen? Word nu zelf een superheld met de nieuwste Mission PAW producten!

De afleveringen van Mission PAW gaan over de avonturen van de pups in de stad Barkingburg. De stad is op zoek naar een nieuwe Koningin. De Graaf van Barkingburg vraagt de huidige prinses om Koningin te worden en laat haar de dure en unieke kroon zien. Plotseling heerst er paniek als ’s nachts het alarm af gaat. Wat blijkt, de kroon is gestolen! In eerste instantie wordt Chase beschuldigd van deze misdaad, maar hoe kan hij zijn onschuld bewijzen? Ryder roept alle pups op om op jacht te gaan naar de gestolen kroon én de dader snel te vinden.

Mission PAW producten

De succesvolle afleveringen vragen om een bijbehorende productlijn. Zowel de Basic Vehicles, Mini Vehicles, Action Pack Pups én de Mission Cruiser zijn voorzien van het Mission PAW thema. Is er iemand in gevaar? Tijd voor de pups om in actie te komen! Start de nieuwe uitdaging rondom de Mission Cruiser, een groot voertuig die ruimte biedt aan de pups en hun Mini Vehicles en binnen no-time verandert van voertuig naar hoofdkwartier.

Flip & Fly Vehicles
Nieuw in het assortiment zijn de Flip & Fly Vehicles. Dit speelgoed transformeert in een handomdraai van een land- naar een luchtvoertuig door de hendel naar achteren te flippen. Hiermee boots je op nog realistischere wijze de reddingsmissies uit de afleveringen na.

Productinformatie en prijzen:

  • PAW Patrol Mission PAW Action Pack Pup                    €7,99
  • PAW Patrol Mission PAW Mini Vehicles                         €11,99
  • PAW Patrol Mission PAW Themed Vehicles                   €15,99
  • PAW Patrol Flip & Fly Vehicle                                         €29,99
    (Chase, Rubble, Skye en Marshall)
  • PAW Patrol Mission Cruiser                                            €49,99

Ultimate Rescue 
Krijg je niet genoeg van de avonturen van PAW Patrol? Goed nieuws, dit najaar staat in het teken van het thema Ultimate Rescue. De pups beleven opnieuw spannende avonturen in Avonturenbaai en gaan op reddingsmissie met de gloednieuwe Ultimate Rescue voertuigen en figuren. Met welke favoriete pups bescherm jij Avonturenbaai?

Meer in deze categorie: