Kleurplezier met Barbie

29 maart 2018

Mattel en Crayola hebben de handen in elkaar geslagen en een gloednieuwe Barbie-pop ontwikkeld waarvan je de kledij zelf kan inkleuren. Bij de inkleur Barbie-pop zitten vijf Crayola-viltstiften waarmee je de kleding van Barbie naar hartenlust kan inkleuren.

Alle kledingstukken zijn gemaakt van wasbare zwart-witte grafische ontwerpen en hier en daar wat kleur om jonge verbeeldingskracht te stimuleren. Na gebruik kan de kleding uitgespoeld worden en kan je opnieuw beginnen! Kinderen zullen het geweldig vinden om hun stijl en creativiteit op zoveel manieren te laten zien!

En voor diegene die nog meer willen kleuren is er de Barbie-pop Kleurenverrassing. Met behulp van ijskoud koud water kan je de haarkleur van Barbie veranderen van een mooie pastelkleur in een opvallende kleur. Gebruik de vier kapselsjablonen (met originele patronen) en het sjabloongereedschap om een unieke look te maken. Extra stylen kan met de vijf bijgeleverde haaraccessoires zoals twee haarbanden, twee haarspeldjes en een borstel. Barbie is klaar voor een nieuw stijlavontuur!

Om deze nieuwe poppen in het assortiment te verwelkomen, geeft Mattel nu tijdelijk 25% korting! Geniet nog van deze Paaspromotie tot en met 2 april.

Daarnaast is de promotie ook geldig op de Barbie Dolfijnen Magie. Barbie draagt een vrolijk gekleurd topje en short met een grafische print. Met warm water verandert de voorkant van het jasje van blauw in felroze. Als Barbie haar snorkel en zwemvliezen draagt, kan ze samen met haar dolfijnvriendje genieten van de prachtige onderwaterwereld. Druk op de staart van de dolfijn en je hoort echte dolfijngeluidjes voor nog meer speelplezier met een tropisch tintje!

Laatst aangepast op donderdag, 29 maart 2018 16:42
Meer in deze categorie: