PLAYMOGRAM 3D

05 maart 2018

De volledig nieuwe PLAYMOGRAM 3D sets van PLAYMOBIL veranderen smartphones en tablets in holografische projectoren. De digitale speelervaring kan beginnen, in twee verschillende thema’s: Ghostbusters en Ice Princess.

De Ghostbusters zijn terug! Venkman, Stantz, Spengler en Zeddemore trekken er opnieuw op uit om de kwade spoken te bestrijden. Dankzij de verbazingwekkende hologrameffecten op smartphones en tablets, kan iedereen de dappere Ghostbusters helpen door zelf vier virtuele geesten te vangen. De nieuwe sets bevatten elk een PLAYMOGRAM 3D piramide en een Ghostbuster die volledig uitgerust is om wezens zoals Slimer op te sporen. Met hun protonpacks, PKE-meter, ecto-kijker en slijmkanon beschikt het team over het juiste materiaal. Voor je eigen virtuele spokenjacht download je de nieuwe, gratis PLAYMOGRAM 3D app, selecteer je een van de vier geesten, en plaats je de hologram-piramide op de aangeduide plaats op je smartphone of tablet. Het spookachtige wezen komt tevoorschijn en de spokenjacht kan beginnen. Met een schok wordt de geest in de val gezogen en is het gevaar geweken. Maar met één simpele vingertik kan de sluwe geest meteen weer ontsnappen. De spannende spokenjacht gaat verder!

Het koninkrijk van de Ijsprinses heeft heel wat glitterende verrassingen in petto. Dankzij de hologrameffecten op smartphones en tablets kan iedereen een kijkje nemen in deze magische ijswereld en vier virtuele ijssculpturen creëren. De nieuwe sets bevatten elk een PLAYMOGRAM 3D piramide en een ijsprinses met haar trouwe metgezel. Het hertenjong, de uil, de haas en de Poolvos volgen de vier prinsessen overal doorheen sneeuw en ijs. Om de magische ijsbetovering te gebruiken, download je de nieuwe, gratis PLAYMOGRAM 3D app, selecteer je een van de vier dieren en plaats je de hologrampiramide op de aangeduide plaats op je smartphone of tablet. De dier lijkt in de kamer te zweven en de transformatie kan beginnen. Met één vingertik kunnen de dieren op magische wijze omgetoverd worden tot glinsterende ijssculpturen.

https://www.youtube.com/watch?v=pKmns1c5zms 

https://www.youtube.com/watch?v=GR4jVOqDPPg&list=PLERXic_G0oRdzG0qUNIqn9pf1fc-2RTnw&index=15 

Laatst aangepast op maandag, 05 maart 2018 15:42

Media

Meer in deze categorie: