Silly Scents, nieuwe kleurlijn van Crayola

05 maart 2018

Na de succesvolle lancering in Amerika, is de nieuwe Silly Scents lijn nu ook beschikbaar in de Benelux! Met de Silly Scents producten kunnen kinderen creativiteit en fun combineren tijdens het kleuren. Elk kleurartikel bevat immers grappige geuren. Er zijn 4 items beschikbaar: een geurkleurkoffer, geurviltstiften, geurverf en een Color Wonder geurstempelset.

De Geurkleurkoffer van Crayola geeft een nieuwe dimensie aan kleuren! Deze uitgebreide kleurkoffer bevat verschillende viltstiften en draaiwaskrijtjes met ieder een verrassende geur. Zo kunnen tekeningen ruiken naar bijvoorbeeld popcorn, aardbei of cola! Daarnaast krijg je 20 kleurplaten met grappige personages die elk van de geuren vertegenwoordigen. Deze kleurkoffer is ideaal om onderweg mee te nemen.

Ook de Crayola Silly Scents afwasbare viltstiften hebben grappige geuren en ruiken onder andere naar suikerspin, marshmallow en watermeloen. Met de punten van de Silly Scents viltstiften kunnen zowel dunne als dikke lijnen gemaakt worden. Ideaal voor tekenen, schrijven en inkleuren!

Maak de geurigste kunstwerken met de Silly Scents uitwasbare verf van Crayola! De set bestaat
uit 6 potjes plakkaatverf met elk een unieke geur: kers (rood), sinaasappel (oranje), ananas (geel), appel (groen), bosbes (blauw) en fruit punch (violet). Ideaal voor knutselactiviteiten, affiches en schoolprojecten. De verf is geschikt om op verschillende oppervlakken te gebruiken zoals op tekenpapier, papier-maché en hout.

Ontdek ook de magie van knoeivrij stempelen en kleuren met de Color Wonder geurstempelset. De inkt van de bijgevoegde Color Wonder stiften en het stempelkussen verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Daarnaast hebben ook deze viltstiften en het stempelkussen verrassende geuren. Zo kunnen de tekeningen ruiken naar bijvoorbeeld kers, chocola of banaan!

Ontdek hier het volledige kleurassortiment : http://www.crayola.be/nl-be/producten/kleuren-en-verven.aspx.

www.crayola.be 

Meer in deze categorie: