Fisher-Price speelgoed dat meegroeit met jouw kindje

05 maart 2018

Kinderen groeien en veranderen snel, elk op hun eigen tempo. Dit geldt ook voor de manier waarop ze spelen. Daarom heeft Fisher-Price speelgoed ontwikkeld dat met je kindje meegroeit vanaf 6 maanden tot aan de kleuterschool. Je herkent de producten aan de schattige Puppy of aan Puppy Zusje. Puppy is het perfecte vriendje voor je groeiende kindje en helpt hem of haar de wereld om zich heen te begrijpen.

De Meegroeitechnologie is na veel research en testen in het Fisher-Price Play Lab ontwikkeld door Deborah Weber Ph.D. Director of Early Childhood Development Research bij Fisher-Price. De technologie verandert de leerzame content naarmate je kind groeit. Je kiest zelf het niveau dat het beste bij je kindje past. Elk niveau bevat veel verschillende geluidjes, liedjes, melodietjes en zinnetjes die op dat moment het best aansluiten bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van je kind. Door eenvoudig een knop te bewegen, ontdek je de verschillende speelmogelijkheden: niveau 1: ontdekken, niveau 2: stimuleren, niveau 3: fantasie en rollenspel.

Een greep uit het nieuwe productaanbod:
Puppy en Puppy Zusje, baby's favoriete puppy's: Met een nieuwe look en de meegroeitechnologie evolueren Puppy en Puppy Zusje met kindjes van 6 tot 36 maanden mee. Puppy en Puppy Zusje zijn zacht en knuffelig en hebben elk 5 drukknoppen en een lichtgevend hartje dat reageert op baby’s aanraking. Met meer dan 75 liedjes, geluidjes, melodietjes en zinnetjes kan baby kennismaken met lichaamsonderdelen, vormen, cijfers, letters en nog veel meer!

De nieuwe Puppy Smartphone: Met interactieve apps, telefoongeluidjes, emoticons en lichtjes, lijkt dit gloednieuwe speeltje wel een echte smartphone. Maar de Puppy Smartphone is meer dan alleen een leuk speeltje; je kindje ontdekt verder ook de dagen van de week, beleefde zinnetjes, cijfers en leert meer over gevoelens. Je kindje kan doorheen de drie verschillende niveaus naar liedjes uit zijn afspeellijst luisteren, zijn communicatievaardigheden ontwikkelen en zijn verbeelding de vrije loop laten door echte telefoongesprekken na te spelen.

De eerste stapjes zetten met de Loop Met Mij Puppy: Puppy is het perfecte vriendje voor uw groeiende kindje en zorgt voor een heleboel speelplezier met grappige activiteiten voor zittend spelen en een heleboel zinnetjes die baby aanmoedigen de eerste stapjes te zetten.

Op Facebook kan je ons volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Meer in deze categorie: