Hot Wheels: nieuwe campagne en een 50ste verjaardag

19 december 2017

Hot Wheels lanceerde in September 2017 een nieuwe merkcampagne, genaamd “Challenge Accepted.”

Vandaag zoeken ouders voornamelijk producten die hun kinderen helpen in hun ontwikkeling en groeiproces. De nieuwe campagne toont hoe de uitdagingen die Hot Wheels spelenderwijs biedt kunnen  bijdragen tot de kennis en het vertrouwen die ze nodig hebben in hun dagelijks leven.

De campagne toont de avonturen van een mama en haar zoon waarbij de paralellen tussen spelen en realiteit getoond worden.

“Hot Wheels is sinds 50 jaar een gewaardeerd en geliefd merk op wereldvlak. De speelwaarde van voertuigen heeft er mede voor gezorgd dat Hot Wheels het meest verkochte speelgoed ter wereld is,” zei Chris Down, Senior Vice President en Global Brand GM, Hot Wheels, “We willen de “uitdaging” bij alle kinderen blijven aanmoedigen door hen toe te laten te proberen, soms eens te falen maar ook te herbeginnen om succesvol te zijn. De nieuwe campagne vertelt exact dit verhaal in een verrassende en spannende manier.”

www.HotWheels.com/ChallengeAccepted

In 2018 vieren we de 50ste verjaardag van Hot Wheels op ongeziene wijze met tal van activaties en specifieke producten.

Fans zullen wereldwijd, maar ook lokaal, geïnspireerd worden door tal van uitdagingen, activaties en promoties om deze schitterende 50ste verjaardag te vieren.

Meer in deze categorie: