Star Wars: The Last Jedi - avontuurlijk speelgoed van de film

19 december 2017

Op 13 december ging de achtste episode uit de Star Wars reeks in première in de Belgische bioscopen. Star Wars: The Last Jedi is ook voor speelgoedfabrikant Hasbro een grote bron van inspiratie. 

Dit najaar brengt Hasbro nieuwe Star Wars producten uit die je als echte Star Wars-fan natuurlijk in huis moet hebben. Je brengt de film tot leven met de innovatieve, beweging-gestuurde Force Link technologie, de Kylo Ren Tie Silencer, de Path of the Force Lightsaber en de nieuwe lieveling Porg.

Bestuur het Star Wars universum met één arm

Breng het universum tot leven met de Force Link Starter Set, geïnspireerd op de film! Met dit nieuwe interactieve speelsysteem van Hasbro hebben kids de geluidseffecten en zinnen uit de Star Wars film in handen en kunnen ze de spannendste avonturen uit het verre, verre melkwegstelsel helemaal zelf bedenken! Draag de Force Link om je pols om de verlichting, de geluiden en de zinnetjes in de Force Link figuren, accessoires, voertuigen en speelsets te activeren. Zo worden de Star Wars avonturen wel heel echt! De draagbare Force Link technologie activeert beweging-gestuurde zinnetjes, verlichting en geluiden in meer dan 30 speelgoedproducten.

De Starter set bevat de Force Link draagbare technologie, die werkt met alle Force Link-producten en een Kylo Ren figuur, die door de Force Link geactiveerd kan worden. Welke avonturen beleef jij diep in het melkwegstelsel?

Hoogvlieger Kylo Ren’s TIE SILENCER

Met de Force Link armset activeer je de 40 cm grote TIE Silencer van Kylo Ren. Je hoort gevechts- en vlieggeluiden en ziet authentieke, op de film geïnspireerde lichteffecten. Activeer daarnaast piloot Kylo Ren en je hoort originele zinnetjes en geluiden uit de film. Kylo Ren heeft zijn vliegskills van zijn vader geërfd. Daarmee laveert hij zijn unieke Tie Silencer door het universum.  Zet piloot Kylo Ren in de TIE Silencer en speel dat hij in de strijd gelanceerd wordt. De TIE Silencer bevat ook een schietfunctie dus als je de projectielen in het voertuig laadt, kun je er zelf mee vuren.

(De Force link is nodig om de Tie Silencer set te activeren)

Welke kant kies jij? PATH OF THE FORCE Lightsaber

Met de Path of the Force Lightsaber kunnen kids zelf beslissen aan welke kant van het universum zij willen strijden. Met de Jedi-connector en blauwe verlichting kun je spelen dat je een Jedi bent. Maar net zo makkelijk switch je naar de rode Sith-modus. Wil je nog meer actie? Druk dan op de knop van de connector om de lightsaber uit te schuiven. Omdat deze lightsaber onderdeel is van het BladeBuilders systeem, kan je hem met andere Lightsabers uit de lijn combineren

Download de Hasbro Star Wars Studio FX app om video’s te maken. 

Simpelweg onweerstaanbaar: Elektronisch pluchen PORG

Porgs zijn de überschattige wezentjes die in Star Wars: The Last Jedi hun opwachting maken. Ze bevolken in grote getalen het eiland waarop Luke Skywalker in ballingschap verblijft. Porgs zijn gebaseerd op de papegaaiduiker en in de ogen van deze Porg kan je  gerust verdrinken. Waggelend en fladderend met zijn vleugels is de kletsende pluchen Porg op zoek naar avonturen. Onmisbaar in de collectie van de echte Star Wars fan.

Laatst aangepast op dinsdag, 19 december 2017 12:08
Meer in deze categorie: