Top 5 Fisher-Price kerstgeschenken

27 november 2017

Met de feestdagen voor de deur breekt ook de tijd aan om massaal geschenken in te slaan om onder de kerstboom te leggen. Het is niet altijd eenvoudig om het juiste cadeau te kopen voor een baby of peuter. Daarom willen we jullie het opzoekingswerk besparen en een handje helpen door een lijstje met toppers voor te stellen. Graag gedaan en Vrolijk Kerstfeest!

1. De Vlinderdromen 3-in-1 Projectormobiel brengt je baby tot rust (+0 jaar)

Met de Vlinderdromen 3-in-1 Projectormobiel van Fisher-Price laat je je baby zachtjes en in alle rust slapen of troost je je spruit met rustgevende lichtjes, sterren, muziek of natuurgeluidjes. De drie beertjes met vlindervleugels vliegen boven je baby en hebben een rustgevende werking. Later kan de Projectormobiel gebruikt worden als tafelprojector of als een mobiel voor het wandelwagentje! Voor zij die liever een compacter geschenkje willen geven, is er het Vlinderdromen 2-in-1 Sluimerkastje dat je eenvoudig op de kast kunt plaatsen en je kleintje een veilig gevoel geeft om heerlijk te slapen. Een schattige knuffelbeer, een nachtlampje dat van kleur verandert en zachte muziek, zorgen voor een rustgevende routine voor het slapengaan.

2. Beatbo laat je kindje bewegen (+6 maanden)

Stimuleer je kleintje om te reageren en te bewegen samen met het leukste speelkameraadje, Beatbo! Hij heeft 3 standen (Dansen & Bewegen, Leerpret & Games en Meezingen) die meegroeien met je baby, wat Beatbo tot een vriendje voor lange tijd maakt! Daarbij leert Beatbo je kindje ook kennismaken met letters, kleuren, tellen, muziek, oorzaak & gevolg en nog veel meer. Als je liever voor de kleinere versie gaat, dan is er de Junior Beatbo & Junior Beatbelle. Tik tegen hun wiebelhoofdje om vrolijke lichtjes, speelse melodietjes en grappige dansbewegingen te activeren. Schudden maar!

3. Daag je kleine spruit uit met het Pop ’n Chase Monster (+9 maanden)

Boe! Verrassing! Als je kleintje de knopjes voor een luikje met een cijfer schuift, indrukt en draait, dan vliegen vier monstertjes de lucht in om kort even hallo te zeggen. Met het Pop ’n Chase Monster wordt je kindje steeds behendiger en leert het de fijne motoriek aansturen! Ben je eerder op zoek naar een modern geschenk met een vleugje nostalgie, dan kan je ook kiezen voor het Snackmonster Doolhof. Laat je kleintje het monster de lekkerste hapjes smullen. Luister, hij maakt grappige geluidjes als hij eet, ‘hap, hap’!

4. De eerste stapjes gaan een stuk makkelijker met de Loop Met Mij Zebra! (+9 maanden)

Met de Loop Met Mij Zebra wordt leren stappen kinderspel! De eerste stapjes gaan bijna vanzelf met de makkelijk vast te houden handgreep en stevige basis met 4 wielen. Maar ook al zittend is de Fisher-Price Loop met mij Zebra het ideale vriendje! De Loop Met Mij Zebra zit boordevol leuke activiteiten en muziekjes helpt zelfs bij de eerste woordjes. Kortom, het ideale geschenk.

5. Laat de fantasie de vrije loop met de Little People Verzorgingsboerderij (+12 maanden)

Op de Verzorgingsboerderij van boer Jed is er altijd wel hulp te gebruiken. Peuters en kleuters vinden het geweldig om te leren hoe ze voor hun dierenvriendjes kunnen zorgen. De interactieve boerderij zit boordevol leuke activiteiten en geluidjes die de fantasie van je kindje zullen stimuleren om zelf verhaaltjes te verzinnen. Ook leren ze spelenderwijs belangrijke zorgzame vaardigheden aan. Urenlang speelplezier verzekerd! Je kan ook kiezen om één van de Little People voertuigen te schenken. Zo heb je de Zit-naast-mij-Schoolbus, het Samen op reis Vliegtuig en de Vriendelijke trein Toet-Toet. Duwt je kindje op de ontdekkingsknop, dan geven de voertuigen licht, maken ze geluid of spelen ze een vrolijk liedje! Perfect om de nieuwsgierigheid en verwondering bij je peuter naar boven te halen en de eerste sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Leuk weetje: Om het nieuwe jaar mooi in te zetten houdt Fisher-Price een eindejaarsactie. Koop tussen 6/12/2017 en 31/01/2018 twee Fisher-Price producten aan en krijg 50% terugbetaald! Voorwaarden zie http://www.mattel.be/nl/nieuwigheden-promoties/  of in de deelnemende winkels.

Prettige Feesten!

Meer in deze categorie: