Zoomer familie breidt uit met robotpaard

27 november 2017

Paardenfans opgelet! Stap, draaf of galoppeer het najaar in met de Zoomer Pony.

 

Wie droomt er nu niet van een eigen pony? Zoomer introduceert de Zoomer Pony: het allerslimste robotpaard van dit najaar. De interactieve viervoeter reageert op verschillende handelingen zoals een aanraking en stemgeluiden. Ze leert trucjes, met behulp van verschillende accessoires, en heeft net als een echte pony behoefte aan knuffels en aandacht. Door middel van voeren, trainen, verzorgen en belonen maak je van jouw Zoomer Pony je beste vriendin.

Zoomer Pony is een slim en interactief paard. Ze kan verschillende trucjes leren en maakt echte paarden-geluiden zoals hinniken en briesen. De symbolen in haar sprekende LED ogen laten zien waar ze behoefte aan heeft. De viervoeter zit boordevol sensoren en door vaker met haar te spelen wordt ze steeds slimmer. Kam haar manen, voer een appel, beloon met het suikerklontje, train en ontdek haar talenten.

Zoomer Pony heeft vier verschillende functies, namelijk: voederen, trainen, belonen en verzorgen.

  1. Voederen

Kijkt ze je lief aan? Wie weet heeft de viervoeter zin in een appeltje. Voer Zoomer Pony de appel door deze onder haar mond te houden en ze zal voldoende energie hebben om met je te spelen.

  1. Trainen

Gebruik de wortel om over te schakelen naar de training modus. Aai Zoomer Pony over haar neus en ze zal je haar ronddraai trucje laten zien. Maar ze kan nog veel meer: rondjes rennen, voltes, dubbele voltes en weer terug. Na voldoende training zal Zoomer Pony de routine onthouden en deze vervolgens zelfstandig uitvoeren.

  1. Belonen

Na het trainen is het natuurlijk tijd voor een beloning. Sla nieuwe trucs op door het suikerklontje onder haar mond te houden. Door haar hoofd te schudden laat ze haar waardering zien. Maar verwen haar niet te veel; van te veel suikerklontjes wordt ze druk en gaat ze een hyperactief dansje doen. Hou jij haar nog in toom?

  1. Verzorgen

Maak jouw pony klaar voor de show! Door de borstel op de manen te houden, verschijnen er hartjes in haar ogen en is ze klaar om geborsteld te worden. Kam haar manen en vlecht ze in. Door zachtjes over haar hoofd te aaien, duwt ze deze de juiste richting op.

Details / Specificaties
-Interactieve robot pony
-Vier unieke accessoires met elk een eigen functie
-Voederen, trainen, belonen en verzorgen voor uren speelplezier
-Leeftijd: 5+
-Consumentenadviesprijs: € 99,99 euro

Meer in deze categorie: