Gezonde snacks van HillFresh en Nickelodeon

30 oktober 2017

HillFresh International en Nickelodeon lanceren gezonde fruit- en groentensnacks voor kinderen in Europa en Russia.

Nickelodeon and Viacom Consumer Products (NVCP) en HillFresh International zijn verheugd om een nieuwe meerjarenprogramma aan te kondigen dat in Europa en Rusland fruit- en groentensnacks aan te bieden met branding van populaire Nickelodeon-figuren zoals Blaze and the Monster Machines, PAW Patrol, Dora the Explorer, Shimmer & Shine, Teenage Mutant Ninja Turtles en SpongeBob SquarePants.

De producten, die bedoeld zijn om gezond eten bij kinderen op een leuke en speelse manier te promoten, zullen ook verzamelbare speelkaarten bevatten, alsook een verpakking die de creativiteit van kinderen inspireert. Het voorbije decennium bouwde HillFresh International zijn activiteiten in de Europese fruit- en groentenindustrie  uit, en nu breidt het zijn aanbod voor kinderen uit dankzij deze strategische alliantie met de topmerken van Nickelodeon.

Deze snacks, met daarbij leuke vormen zoals de SpongeBob ananas of de PAW Patrol mandarijen, komen vanaf november 2017 op de markt. De meerjarige licentieovereenkomst werd afgesloten door CPLG, de agent van NVCP, en beslaat een hele reeks markten in Europa en Rusland.

Meer in deze categorie: