ATTITUDE: vandaag en morgen zonder zorgen

27 september 2017

Wakker worden. Naar het werk gaan. Thuiskomen. Opruimen. Gordijnen dicht. Naar bed. Elke dag; wassen, opruimen, herhalen.

Klinkt bekend? Gevangen in een routine, plotseling wordt morgen gisteren - en waar is vandaag gebleven? Wanneer zijn we vergeten te stoppen en de geur van de bloemen te ruiken, letterlijk! Om net wat beter te kijken? Om te vragen "Waarom?" alleen maar omdat we benieuwd zijn? Of gewoon omdat het kan?

Als we onze dagen doorbrengen in een roes, we missen alle mooie momenten die gebeuren in onze gezinnen en de omgeving. We zijn op een reis naar het (her)ontdekken van de schoonheid in de wonderen van het alledaagse, de natuur en de ongelooflijke mysteries die onopgemerkt blijven in ons dagelijks leven. Met een kinderlijke gevoel van nieuwsgierigheid,  zoals zij alles in de wereld voor de eerste keer ervaren– elke keer weer opnieuw. Wij bij ATTITUDE noemen het Wonder-full Living.

Ook wij werden ouders. En naarmate we meer bewust werden van onze omgeving, werden we ook steeds sceptischer over wat we toelaten in ons huishouden en ons lichaan. Gedreven om het beter te doen, zonder concessies op het gebied van gezondheid. Om deze betere manier te vinden zij we gaan ondervragen, experimenteren en ontdekken. Meer en meer vragen stellen. Waarom? Omdat we niet alleen wetenschappers zijn - we zijn imagineers, ontdekkingsreizigers en welzijn krijgers. #WonderFullLiving laat de wereld zien hoe wij onszelf zien. Het ontwaakt opnieuw onze zintuigen, geeft een groter bewustzijn en waardering van het alledaagse. Als we onze ogen openen voor alles om ons heen, worden we niet alleen attenter, maar ook ambitieuzer.

Living conciously – bewust leven - is meer dan alleen onze slogan, het is een deel van alles wat we doen - hoe we ontdekken, ontwerpen en onze producten leveren. Ons laboratorium is in het centrum van onze werkplek, omdat het staat centraal in onze activiteiten. Het is waar onze nieuwsgierigheid begint, en we nieuwe dingen proberen om zorgeloze producten - zonder kankerverwekkende chemicaliën, mutagene en hormoonverstorende stoffen – te ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles: onze fabrieken maken gebruik van hernieuwbare energie, onze flessen en dozen zijn recycleerbaar, en zelfs ons (opvul)verpakkingswokkels zijn 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en wateroplosbaar!

Dus doe mee! Niet zeker waar te beginnen? Het is overal om je heen. Het enige wat je hoeft te doen is beter te kijken, te experimenteren en je dingen afvragen zoals een kind – alsof niemand je ziet. Het gaat over leven en leren ... of is het andersom?

Samen kunnen we de wereld ervaren voor de eerste keer - elke keer.

Interesse in ATTITUDE. Neem contact op met BIXXS

www.bixxs.com | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | +31 (0)43 8525 777

Meer in deze categorie: