BanBao lanceert Peanuts-lijn

28 augustus 2017

Snoopy en zijn vrienden duiken dit najaar op in de collectie van BanBao.

BanBao verwelkomt met Peanuts een nieuwe licentie die het potentieel van de bouwsteentjesfabrikant weer verder verbreedt. Deze bouwsteenproducten rond Snoopy, Charlie Brown en de rest van de bende zullen vanaf september in de winkels komen. Het design van de speelsets is gebaseerd op de oorspronkelijke tekenfilm, dus in een pure, authentieke stijl.

Sinds de eerste dag dat BanBao en de Peanuts familie in aanraking met elkaar kwamen was er een klik. Snoopy is een fenomeen over de hele wereld en het was dan ook fantastisch om te bouwen aan een Snoopy speelgoedwereld uit speelgoedstenen. Snoopy kwam in 1950 tot leven toen Charles M. Schulz zijn stripverhalen ging publiceren met als naam Peanuts. Sinds het uitbrengen van de strips is Snoopy een doorslaand succes.

Snoopy is een fantasierijke hond die graag in zijn eigen wereldje leeft. Zo beleeft hij vele avonturen met zijn vriendjes Shermy en Patty, maar ook de figuren Charlie Brown, Lucy Pelt, Sally Brown horen er natuurlijk bij. Maak kennis met de Snoopy speelgoedlijn van BanBao. De unieke Snoopy speelgoedlijn bestaat uit 30 verschillende speelgoeddozen.

Meer in deze categorie: