‘Barbie Dolfijnen Magie’: nieuwe film en nieuwe producten.

28 augustus 2017

Het najaar van Barbie ziet er veelbelovend uit met een nieuwe film en gerelateerde producten onder het thema ‘Barbie Dolfijnen Magie’. 

In de nieuwe film ‘Barbie Dolfijnen Magie’ gaat Barbie met haar zusjes Skipper, Stacie en Chelsea op avontuur naar een tropisch eiland waar Ken een stage tot marinebioloog volgt. Tijdens het snorkelen ontdekken ze een jonge dolfijn die gevangen zit – maar dit is niet zomaar een dolfijn, het is een heldergroene Magische Dolfijn! Barbie ontmoet daarna een mysterieuze dame die Isla noemt, en die bovendien een Magische Zeemeermin blijkt te zijn. Kort daarna ontdekken de meiden dat de dolfijn gevangen gehouden wordt door Marlo, de biologe waarbij Ken zijn stage volgt. Zij wil geld slaan uit het tentoonstellen van de dolfijn met zijn unieke kenmerken. Ze moeten samenwerken om de dolfijn te bevrijden zodat hij herenigd kan worden met zijn Magische Dolfijn familie voordat Marlo hem wegstuurt.

De speelgoedproducten van Mattel zijn gerelateerd aan het filmverhaal en de unieke kenmerken van de dolfijn en de personages.  Daarbij is kleurverandering in water de grootste feature van de speelgoedlijn (behalve bij Ken).                                                                                                    

In de Barbie Magische Dolfijn Snorkelplezier Vrienden heeft de Barbie-pop een outfit (waaronder een jasje dat van kleur verandert in het water) en accessoires, een dolfijn met geluid (door de staart geactiveerd), een puppy die water spuit, een snorkel en zwemvliezen.           

De drijvende Barbie Magische Dolfijn Zeezichtboot biedt plaats aan 4 poppen die een dolfijn of puppy hebben als leuke extra naast de accessoires. De boot heeft een dak en "glasbodem", en een reddingsboot die echt kan drijven met touw en accessoires.      

De Barbie Magische Dolfijn Transformerende Zeemeerminpop verandert in een zeemeermin met een twee-in-één outfit. Trek de mouwen omlaag om haar tropische zomerjurk te veranderen in een zeemeerminnenoutfit. De Barbie-pop heeft bovendien een outfit die van kleur verandert in het water, een waterspuiter dolfijn, een halsketting, slippers en een kam.               

De Chelsea pop speelset bevat een puppy, een zwembandje dat van kleur verandert, een hondenspeeltje dat water spuit en een zonnebril.          

Het Barbie Magische Dolfijn Zusjes Assortiment bevat zowel de Pop Skipper als de pop Stacie - elk met puppy en accessoire dat van kleur verandert.

Meer in deze categorie: