Back to School met Crayola !

18 juli 2017

Om “back to school” te gaan heeft Crayola een uitgebreid assortiment tekenmateriaal van hoge kwaliteit. Met de Crayola kleurpotloden, waskrijtjes en viltstiften start je het nieuwe schooljaar in kleur! 

De Crayola kleurpotloden, verkocht per 24 of per 50,  hebben intense en felle kleuren waarmee je de mooiste tekeningen maakt. Deze potloden zijn gemaakt met dikke zachte kleurkernen waardoor ze nauwelijks breken. Bovendien zorgt de dubbele verlijming ervoor dat ze tegen een stootje kunnen.

Wil je kleuren met een twist ? Met de draaiwaskrijtjes (verpakt per 24) en draaikleurpotloden (verpakt per 40) is slijpen niet meer nodig. Een draai aan het uiteinde en het kleuren kan beginnen! Het plastic omhulsel voorkomt eenvoudig breken. Trendy en hip om hiermee aan de slag te gaan.

Crayola viltstiften met superpunt, in 50 levendige kleuren, zijn ideaal om te tekenen en te schrijven! De stiftpunten zijn geschikt om zowel dunne als dikke lijnen te trekken, perfect voor het aanbrengen van schaduwen en diepte in artwork. Dé stift die het meest wordt gebruikt bij het populaire handlettering.

Ontdek hier het volledige assortiment:  www.crayola.be

Laatst aangepast op woensdag, 19 juli 2017 10:07
Meer in deze categorie: