Kleur- & knutselplezier met Cars 3 bij Crayola!

27 juni 2017

Vanaf juni introduceert Crayola een gloednieuwe knutsellijn rond Cars 3. Het betreft een kleurboek met stickers, reuze kleurplaten, een Color Wonder kleurboek met 5 viltstiften  en een deluxe verfset! 

Laat kinderen de filmavonturen van Bliksem McQueen nogmaals beleven met het mooie kleur- en stickerboek van Disney Cars 3 : een boek met kleurplaten die gepersonaliseerd kunnen worden met de bijgeleverde stickers.

Ook urenlang kleurplezier gegarandeerd voor kleine racers met de reuze kleurplaten van Disney Cars 3!

Met het Color Wonder kleurboek kunnen kleine racers tijdens het inkleuren geheime elementen ontdekken die verborgen zitten in de achtergronden van de kleurplaten. Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog wel eens buiten de lijntjes kleuren. De inkt van de 5 bijgevoegde Color Wonder stiften verschijnt alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Dus geen vlekken meer op handjes, kleding en meubelen tijdens het kleuren.

Ten slotte bevat de deluxe verfset alles wat je nodig hebt voor een creatief verfavontuur met Disney Cars 3! De 3 favoriete Cars 3 personages, Bliksem McQueen, Jackson Storm en Cruz Ramirez hebben hun eigen penseel. Deze set bevat 10 kleurplaten maar ook blanco papier om zelf spannende raceavonturen te schilderen.

Ontdek hier het volledige assortiment: www.crayola.be 

Laatst aangepast op dinsdag, 27 juni 2017 15:44
Meer in deze categorie: