Jumbo lanceert 2 nieuwe Disney-spellen en stelt speelplezier in vakantieformaat voor

27 juni 2017

Nieuw: Cars 3 - Piston Cup Race en Guess The Film.

Hoera! Jumbo zorgt voor spelplezier 'en route' tijdens de zomervakantie met 4 reisedities en lanceert twee nieuwkomers van Disney. Naar aanleiding van de nieuwe Cars-film, komt het Piston Cup Race-spel op de markt. Dé topper voor snelheidsduiveltjes. En hey, krijg je maar niet genoeg van die Disney-blockbusters? Speel dan Guess the Film met de hele familie: zowel de nieuwste lanceringen als de echte klasskiekers komen aan bod.

Piston Cup Race

Ben jij een echte snelheidsduivel én een liefhebber van Cars? Dan is dit nieuwe Piston Cup racespel van Cars 3 écht iets voor jou. Net als Bliksem McQueen wil je de Piston Cup winnen! Verzamel de 5 verschillende pitstopkaarten waarmee je racewagen steeds sneller gaat. Druk op de Piston Cup en laat de racebaan draaien. De snelste racepiloot wint de felbegeerde beker!

aantal spelers: 0-4; leeftijd: 4+; duur: 20 minuten
Prijs: 29,95 euro

Guess the Film

Welke Disney-film schuilt er achter het hokje? Denk je het te weten, wacht dan niet om het uit te schreeuwen! Met dit heerlijke familiespel ijver je voor zoveel mogelijk Mickey-trofeeën. Leuk vertier voor jong en oud bij het raden naar de nieuwste Disney-films, evenals de echte klassiekers.

aantal spelers: 2-6; leeftijd: 4+; duur: 30 minuten
Prijs: 34,95 euro

Speelplezier in vakantieformaat

En route met Rubiks

Waar het allemaal begon: een kubus van drie rijen met elk drie blokjes. Achter het eenvoudige uiterlijk schuilt een ingenieuze, wiskundige oplossing. Uit maar liefst 43.252.003.274.489.856.000 of 43 triljoen mogelijkheden, moet de speler die éne combinatie zoeken die de Rubiks-kubus terug zijn oorspronkelijke look geeft: éen kleur per vlak.

Prijs: 14,95 euro

Mens erger je niet, we zijn er bijna

'Mens erger je niet!', wat een oergezellig familiespel! Breng als eerste de pionnen naar de thuisbasis en win. Opgepast, want voor je het weet gooit iemand je van het bord af.

Prijs: 9,95 euro

Aanvalleeeeen

Val aan en verover de vlag! Stratego is het klassieke spel van aanval en verdediging: veni, vidi vici!

Prijs: 12,95 euro

Een dier met een D

Met Pim Pam Pet doet ook papa mee, van achter het stuur. Dit bekende vraag- en antwoordspel is fun voor de hele familie! Win zoveel mogelijk kaartjes door het snelst de vragen te beantwoorden. De draaischijf geeft aan met welke letter het antwoord moet beginnen.

Prijs: 9,95 euro

Alle reisedities zitten in een handig koffertje en neem je overal mee naartoe!

Meer in deze categorie: