Doe mee aan het Vlaams Rummikub kampioenschap!

27 september 2016
in Events

De 10 finalisten gaan door naar het Belgische kampioenschap 2018

Wie met Rummikub in aanraking komt, is verkocht. Het is waarschijnlijk het leukste en spannendste spel onder de spellen, met een perfect evenwicht tussen strategie en geluk dat borg staat voor urenlang spelplezier voor jong en oud. Het aantal fans worldwide loopt intussen in de duizenden.

Wie zin heeft om deel te nemen aan het spannende Vlaams Rummikub Kampioenschap op zaterdag 1 oktober kan zich gratis inschrijven via www.ariespr.be/rummikub.

Dit laat je je als echte Rummikub fan toch geen twee keer zeggen? Want de sfeer tijdens de wedstrijd is fantastisch en tegelijkertijd heel spannend!

Vlaamse competitie in Shopping Grand Bazar Antwerp

Alle Rummikub deelnemers, fans en supporters zijn van harte welkom op het Vlaams Rummikub Kampioenschap op zaterdag 1 oktober in Shopping Grand Bazar in Antwerpen. De strijd start rond 11 uur en loopt af rond 17 uur. Wie mee wil doen moet zich wel van tevoren inschrijven. Zoals elk jaar maakt de winnaar van de Vlaamse competitie kans op prachtige prijzen en mag hij of zij meedoen aan het Belgisch Rummikub Kampioenschap 2018. De winnaar van het Belgisch Rummikub Kampioenschap mag dan meedingen naar de titel van Wereldkampioen Rummikub 2018.

Laatst aangepast op dinsdag, 27 september 2016 14:44
Meer in deze categorie: