Acties tijdens Kids World Monday Opening zorgen voor meer dynamiek

17 juni 2015
in Events

Prijzenpakket van meer dan 2.250 euro!

Kids World in Trade Mart Brussels is nog steeds hét platform voor de laatste trends en ontwikkelingen in de baby- en kinderbranche. Behalve het etaleren van de meest trendy collecties van een 40-tal exposanten, organiseert Kids World ook heel wat initiatieven en acties. Dankzij de permanente inzet van Trade Mart Brussels lukt het steeds weer om de afdeling te dynamiseren en zowel nieuwe exposanten als nieuwe inkopers aan te trekken. Bovendien maakten alle detailhandelaars tijdens de maandagopeningen van 27 april en 18 mei kans op één van de twee pakketten baby-artikelen, elk ter waarde van meer dan 2.250 euro.

Trade Mart Brussels houdt de vinger aan de pols

Het voortdurend aantrekken van nieuwe exposanten en inkopers zorgt steeds voor inspiratie en nieuwe invalshoeken. Maar dat is niet alles. Door het frequent organiseren van leuke initiatieven zorgt Trade Mart Brussels steeds voor een boost in de verschillende afdelingen.

Prachtig prijzenpakket

Tijdens de Kids World Monday Opening van 27 april en 18 mei maakten alle detailhandelaars die een bezoek brachten aan Kids World kans op één van de twee prachtige prijzenpaketten, elk met een waarde van meer dan 2.250 euro.

28 exposanten schonken één of meerdere producten om op die manier 2 indrukwekkende prijzenpaketten samen te stellen. Deelnemen aan deze wedstrijd kon door een deelnameformulier af te halen bij één van de deelnemende exposanten. Hoe meer exposanten de winkeliers bezochten, hoe meer formulieren en hoe meer kans om te winnen. In totaal werden er zo’n 90 geldige formulieren uit de urnes gehaald.

De winnaars zijn : Patsy Goiris van de winkel De Knuffelbeer in Temse en Julie Abinet van boetiek l’Ange Natur’elle in Waimes.

De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 29 juni in Kids World, waar alle exposanten en bezoekers getrakteerd zullen worden op een drankje. Hiermee zal Trade Mart Brussels de beide winnaars in de bloemetjes zetten en zal het seizoen feestelijk worden afgesloten.

Gratis toegangskaart

Naast deze indrukwekkende prijzenpakketten had Trade Mart Brussels nog een leuk extraatje in petto: een gratis toegangskaart voor de bezoekers van Kids World op maandag 27 april en maandag 18 mei. Via een email-uitnodiging ontvingen alle winkeliers een formulier dat recht gaf op een gratis toegangskaart of een verlenging met 1 jaar van hun huidige toegangskaart.

Nieuw seizoen

Vanaf maandag 31 augustus zullen alle exposanten van Kids World opnieuw paraat staan om de bezoekers reeds een blik te gunnen op de innovaties en de nieuwe collecties die ze eind september tijdens de Kids World Days van 27, 28 en 29 september a.s. zullen presenteren.

Meer in deze categorie: