Sonic viert zijn 30ste verjaardag!

07 juli 2021
in Events

Sonic The Hedgehog is een van de meest iconische videogamepersonage ter wereld en best verkochte gaming franchise tot dusver. In 2020 vierde SEGA hun 60ste verjaardag tegelijkertijd met de release van de eerste Sonic The Hedgehog-film. De film was een groot succes met meer dan $300M box office en $100M in de openingsweek en dat wereldwijd in meer dan 40 landen!

Vanaf mei 2021 viert Sonic zijn 30ste verjaardag en komt met verschillende releases en lanceringen. Zoals de aankondiging van de officiele Sonic The Hedgehog Lego-set, nieuwe Sonic-games waaronder de samenwerking met Minecraft, en nieuwe content om huidge en nieuwe fans te bereiken.

2022 belooft het jaar te worden waarin Sonic The Hedgehog te zien zal zijn in een gloednieuwe animatieserie! Deze zal exclusief te zien zijn op Netflix en is ontwikkeld voor kids 6 tot 11 jaar. En na het success van de 1ste film zal in April 2022 de 2de film in de bioscopen komen!

Voor meer informatie over SEGA of Sonic the Hedgehog of een van de andere Wildbrain CPLG merken, contacteer Maud Rambonnet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer in deze categorie: