Kids Universe opnieuw met een stand in Nürnberg?

26 augustus 2014
in Events

Met ons vaktijdschrift Kids Universe willen wij graag een meerwaarde zijn voor de speelgoedsector in ons land. Onze stand op de Nürnberg Toy Fair was daar een mooi voorbeeld van. Echter, de investering om deze stand op poten te zetten werd voor ons dermate groot dat wij dit – als kleine onderneming – vorig jaar uit ons dienstenpakket hebben moeten schrappen. Tijdens onze vele contacten op de afgelopen Toy Fair hebben wij echter voortdurend te horen gekregen dat het verdwijnen van de stand als een 'verlies' werd ervaren...

Vandaar dat we dit heel graag in ere willen herstellen en opnieuw een 'Belgische' stand in functie van de Belgische exposanten/bezoekers willen opzetten. Indien dit opzet door de sector wordt bevestigd, zijn wij tijdens Nürnberg 2015 'back in the game'.

We zouden als volgt te werk willen gaan:

Belgische standhouders/vertegenwoordigers/bezoekers kopen 'bandjes' voor één (bepaalde) dag of bandjes voor de duur van de beurs (eerste tot voorlaatste avond).

Een dagbandje kost 10 euro, een bandje voor de volledige beurs 40 euro (prijzen exclusief BTW). De stand gaat open om 10u en sluit om 22u.

Elk bandje geeft recht op gratis consumpties (warm/koud en hapjes) voor een bepaalde dag of de volledige beurs. Ook gebruik van vergaderruimte en sampling is mogelijk (na afspraak).

Bij afname van minstens 10 'beursbandjes' (volledige beurs) plaatsen we eveneens jullie logo als 'partner exposant' op de standmuur.

De stand is zodus overdag en 's avonds enkel toegankelijk voor bandjeshouders!

Na de inschrijfperiode (01.09 / 30.09) kunnen we evalueren of de Belgische stand opnieuw door de sector wordt ondersteund.

Voor verdere vragen of opmerkingen bel gerust op +32(0)486 131313.

Schrijf je hier in!

Laatst aangepast op dinsdag, 26 augustus 2014 11:22
Meer in deze categorie: