Uitverkochte NY Toy Fair toont de uitzonderlijke creativiteit & innovatie in de speelgoedindustrie

27 maart 2020
in Events

Van 22 tot 25 februari kwamen tienduizenden innovators uit de speelgoedindustrie afkomstig uit meer dan 100 landen naar NY voor de 117eth jaarlijkse Toy Fair New York.

"In de afgelopen 117 jaar is Toy Fair New York geëvolueerd van zakelijke bijeenkomsten in het iconische Speelgoedgebouw van New York City tot een cruciale wereldwijde hub voor speelprofessionals die op zoek zijn naar de heetste nieuwe trends, nieuwe zakelijke kansen, toegang tot de financiële en mediagemeenschappen van New York en ongeëvenaarde educatieve programmering.

Bijna 1.000 persprofessionals woonden dit jaar de Toy Fair bij om de speelgoedtrends van 2020 te verslaan.

Tientallen dagelijkse educatieve seminars, panelpresentaties en demo's vonden plaats op de show, die elk denkbaar speelgoed- en speelonderwerp behandelen. Zo kwamen naast veiligheid, naleving en duurzaamheid ook licenties uitgebreid aan bod.

"Toy Fair is altijd een must-go-to speelgoed show voor ons," zei Daniel Elliott, associate category manager - general merchandise bij Pilot Flying J. uUp-to-date blijven over trends in de industrie en de koopgewoonten van de consument helpt ons de sector te begrijpen en te groeien in onze business.

De show dit jaar genereerde fantastische feedback. We zagen solide productlijnen en nieuwe introducties , evenals spannende vendor activaties zoals de TY Fashion Show en de aanwezigheid van Shaquille O'Neal op de Basic Fun stand voor Tonka – dit genereert een leuke buzz en houdt dingen interessant.

De wereldwijde speelgoedindustrie plant om volgend jaar weer samen te komen op de 118thth Toy Fair New York, zaterdag 13 februari tot dinsdag 16 februari in het Jacob K. Javits Convention Center.

Laatst aangepast op vrijdag, 27 maart 2020 10:15
Meer in deze categorie: