Sluban met grotere stand op de Spielwarenmesse

19 december 2017
in Events

Ook dit jaar weer is Sluban te vinden op de Spielwarenmesse. De locatie van de stand blijft hetzelfde maar de stand is met 56m2 veel groter dan voorgaande jaren. Deze ruimte is hard nodig, want in het afgelopen jaar introduceerde Sluban veel nieuwe thema’s. Ook in de 1e helft van 2018 zullen er nieuwe thema’s aan het assortiment toegevoegd worden.

Eén van de opvallendste vernieuwingen binnen het assortiment is de recente update binnen het thema Fire. Brandweerspeelgoed blijft populair onder kinderen. Reden genoeg voor Sluban om maar liefst 13 nieuwe brandweersets aan het assortiment toe te voegen. Speciaal voor de balieverkoop is er een baliedisplay met daarin 4 verschillende en gunstig geprijsde bouwsetjes.

Naast alle vernieuwingen binnen het Fire thema wordt ook het Police thema uitgebreid met 17 nieuwe eigentijdse sets in verschillende prijsklassen. Ook in dit thema is een baliedisplay te vinden met 4 kleine bouwsetjes. De stoere politiesets worden rond mei 2018 verwacht.

Naast de nieuwe brandweersets showt Sluban nog meer nieuwe bouwsets zoals een 6 in 1 Fighterjet en stoere racewagens onder het thema Carclub. Verder heeft Sluban Europe BV onder de Licentie Pat&Mat 3 leuke bouwsets ontwikkeld. Vooral in Nederland en Tsjechië zijn de 2 stuntelige buurmannen populair.

U bent van harte welkom op de vernieuwde en uitgebreide stand van Sluban Europe BV.

Sluban Europe BV

Hal 6 – A14

Meer in deze categorie: